- 3 Haziran 2015
- 56.758
- 65.897
- 4.143
Doktorlar kapatılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasak kaynak.
nere gizlendimse aşikar oldum
hedefte gördüler sensiz iki gün
dertler avcı oldu ben şikar oldum
insafsız vurdular sensiz iki gün
Onurum @Melih Peker in ipiyle kuyuya inilmez mi yani, ben çok güveniyordum gardaşımaYasak kaynak.
Yönetim
Zaha giderse olur ancak reis , yıllık 4 falan isterBeyler Depay ı Mertens 'in yerinde kullanmak istesek olur mu ? Getirisi ne olur, götürüsü ne olur ? Depay Amerika yapmazsa sanki Türkiye Liginden bir takıma gelecek gibi
Kemalim Valentino Rossi 'yi neden sevmiyorsun kiDoktorlar kapatılsın
Gökhanım biz her halükarda 10 numara transferi yapmayacak mıyız, gelecek adam için o paralar çoktan gözden çıkarıldı benceZaha giderse olur ancak reis , yıllık 4 falan ister
Mertens’in olmadığı bölümde en çok zorlandığımız şey bağlantı oyunuydu. Bağlantıları yapamayacak her oyuncu sırıtır benceBeyler Depay ı Mertens 'in yerinde kullanmak istesek olur mu ? Getirisi ne olur, götürüsü ne olur ? Depay Amerika yapmazsa sanki Türkiye Liginden bir takıma gelecek gibi
Fener istiyor onu daBeyler Depay ı Mertens 'in yerinde kullanmak istesek olur mu ? Getirisi ne olur, götürüsü ne olur ? Depay Amerika yapmazsa sanki Türkiye Liginden bir takıma gelecek gibi
Ben öyle bir şey demedimKemalim Valentino Rossi 'yi neden sevmiyorsun ki![]()
Bağırıyor yani yoklanıyordur peki olmaz mı 10 numarada çünkü Detaylı aslında kanat orijinli başladı Psv de her iki kanada da sarkabiliyor serbest oynasa verim alabilir miyiz ?Fener istiyor onu da
Yani sırıtır diyorsun HasanımMertens’in olmadığı bölümde en çok zorlandığımız şey bağlantı oyunuydu. Bağlantıları yapamayacak her oyuncu sırıtır bence
Biz yaparız da umarım yönetimde yaparGökhanım biz her halükarda 10 numara transferi yapmayacak mıyız, gelecek adam için o paralar çoktan gözden çıkarıldı bence![]()