- 1 Eylül 2009
- 3.836
- 1.576
- 1.723
Keşke ama onu Goretzka'nın yerine Bayern alır gibi geliyor bana.
Evet ihtimal dahilinde, Atletico Madrid de istiyomus.
Ama belli olmaz, alabiliriz bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke ama onu Goretzka'nın yerine Bayern alır gibi geliyor bana.
Salı günü bombalar patlar.
Ama neremizde patlar orasını sormayın işte.
kim acaba
kim acaba
Gedson'u alıyorlardı sözde vaz mı geçmişler ondan?Torino’nun daha yeni 16ya opsiyonunu kullandığı Iliç, 28e Zenit’e gidiyormuş.
Rusya’ya kimse gitmiyor falan okey de bu piyasa ile rekabet edemeyeceğimizin net bir göstergesi.
Sarı Kırmızı her yerde Şampiyon
umarım ceza verirlerUğur çiftçi Gs de
Normalde gaza gelip senin kullandığın ama yasaklı olan buna benzer 1 cümleyi kullanırdım normalde Kemal'im ama Barış reis banlıyken banlanmak biraz saçma olurdu bence yavUğur çiftçi Gs de
Hücumu kuvvetli 8ler AzizimOkan Hocanın oynatmaya çalıştığı oyunu 4 3 3 de daha iyi oynayamaz mıyız diye sormak isterim ? Geçen sene Kopenhag ile içerde, Kasımpaşa ile dışarıda yaptığımız maçlarda orta saha resmen direkt geçiliyordu. Takım hücum ve defans olarak ikiye ayrılmıştı haliyle de oyun kuramıyor ve Rus ruleti gibi bir oyuna dönüyorduk. Bana göre bize 10 numara yerine, Torreiranın yanına oyuna her iki yönde de katkı sağlayacak 2 adet tempolu oyuncu lazım. Kanatların daha fazla ileride kaldığı ve onlarında açıklarını kapatan bir 3 lü orta saha sanki hocanın sistemine daha uygun olacak gibi. 2 adet Fransa liginden fofana tarzı oyuncu ile tempomuzla domine edeceğimizi düşünüyorum.
Normaldeyi iki kere kullandığında anormal anlamına geldiğini tdk olarak şaşkınlıkla karşıladık Muradım hammurabimNormalde gaza gelip senin kullandığın ama yasaklı olan buna benzer 1 cümleyi kullanırdım normalde Kemal'im ama Barış reis banlıyken banlanmak biraz saçma olurdu bence yav![]()
Fazla merak iyi değildir Azizim.Meraklanıyor insan Alim![]()
Yok yaw Oymapınar olmalıarda güler atın adı mı
Gökhanım Barış ve diğer kanat oyuncusunun sürekli kovalamacaya dahil olması lamborghiniyi arazide kullanmak gibi geliyor bana. Sol iç Torreira ve sağ iç oynayan 3 Dinamo ve tabii ki de ayakları ve yaratıcı özellikleri iyi olan, harika olur diye düşünüyorum.Hücumu kuvvetli 8ler Azizim
Pres oyunundan nötr akrepGökhanım Barış ve diğer kanat oyuncusunun sürekli kovalamacaya dahil olması lamborghiniyi arazide kullanmak gibi geliyor bana. Sol iç Torreira ve sağ iç oynayan 3 Dinamo ve tabii ki de ayakları ve yaratıcı özellikleri iyi olan, harika olur diye düşünüyorum.