- 17 Eylül 2018
- 20.442
- 23.362
- 1.983
Jokey teferruat, atın sahibi bizden.arda güler atın adı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jokey teferruat, atın sahibi bizden.arda güler atın adı mı
Abi press oyununu izlerken biz bile yoruluyoruz sahadaki napsınPres oyunundan nötr akrepsistemine geçelim yani
![]()
Jokey teferruat, atın sahibi bizden.
Aziz yeter be kardeşim
Mertim elimizdeki Sergio, Zaha ve Tete nin yıllık ücretini verebilecek takım araplar dahil yok gibi geliyor.Bu tete ya ilk 11 oynasın yada gönderin şu çocugu boş boş oturacak 3-4 yıl.
İki haftaya GSC efsanesi olacakAziz yeter be kardeşim
1,78 var olur musağlam soy ayağı olan , teknik, presçi, 1.68 boylarında ve hagiden ders almış bi 8 numara....
var 1 hayalimiz
ByeAziz yeter be kardeşim
SorlothBir kadro kur Samimmmmm
Cicaldau diyeceksen çıkalım1,78 var olur mu
kıstasları ben koymadım. Net olmalıydıCicaldau diyeceksen çıkalım![]()
Sorloth reis , bunu yazmak bile ücretli olmalıSorloth
Zaha Arrasceta Barış
Bentancur Torreira
Moreno Davinson Nelsson Doue
Muslera
Şu anda Türkiye’nin en ünlü jokeylerinden biri olan Sözen, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylerken, “Ama işin garibi şans bana Galatasaray’da güldü” dedi.Jokeyde bizden bizim altyapıda oynamış zamanında.
o kimİskoç Aytaç Kara geldi mi?
Gökhanım, önceden Gsc Efsanesiydim. Forumda Nevizade diye bir yer vardı oraya da yazabiliyorduk. Abdullah Taşan abimiz vardı orada ki muhabbet beni biraz irrite etmişti normal üye olmayı kendim istemiştim. Hatta Özgür Admin ya da Süper Mod beni Gsc Efsanesi yapmıştı. 2008 yılından beri forumdayım. Eskileri bilirizİki haftaya GSC efsanesi olacak
Altyapıda sıska olduğu için veliefendiye gönderildiŞu anda Türkiye’nin en ünlü jokeylerinden biri olan Sözen, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylerken, “Ama işin garibi şans bana Galatasaray’da güldü” dedi.
Jokeyde bizden bizim altyapıda oynamış zamanında.
Bu hangi takim? Bizim takima benzemiyorSorloth
Zaha Arrasceta Barış
Bentancur Torreira
Moreno Davinson Nelsson Doue
Muslera