Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Jokey teferruat, atın sahibi bizden.
ya at?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jokey teferruat, atın sahibi bizden.
An itibariyle Barış Ziyech Yunus ve ardından Tete .Kaçıncı sıraya koyarsın?Bu tete ya ilk 11 oynasın yada gönderin şu çocugu boş boş oturacak 3-4 yıl.
3.5'a yakın maaş alıp oturtacağıma şampiyon olma şansım yokken ilk 11 oynatır sene sonu göndermeye bakarım.Alanlar düşünsün.Tete ilk fenere önerildi sonra bizimkilere önerildi izlenmeden alındı.İzlenmeden 3.5 maaş+imza+ceza olayları.Düşman yapmaz bunu.An itibariyle Barış Ziyech Yunus ve ardından Tete .Kaçıncı sıraya koyarsın?
Senide saydığın isimleride biliyorum Azizim , eski okuyucuyuz bizdeGökhanım, önceden Gsc Efsanesiydim. Forumda Nevizade diye bir yer vardı oraya da yazabiliyorduk. Abdullah Taşan abimiz vardı orada ki muhabbet beni biraz irrite etmişti normal üye olmayı kendim istemiştim. Hatta Özgür Admin ya da Süper Mod beni Gsc Efsanesi yapmıştı. 2008 yılından beri forumdayım. Eskileri biliriz![]()
VillarrealBu hangi takim? Bizim takima benzemiyor
Sami çıldırdıBu hangi takim? Bizim takima benzemiyor
O gün söylenen savaş nedeniyle oyuncunun serbest kalma maddesi uygulandı.Kucul bir meblağ çıkabilir oda futbolcuya rücu edilecek.Bildigimiz tüm konu bu.Extra çıkarsa zaten felaket olur.11 Temmuzdaki davada bu Tete'den kallavi bir tazminat girecek kulübe diye sadece ben mi endişeliyim?
Sanırım evet11 Temmuzdaki davada bu Tete'den kallavi bir tazminat girecek kulübe diye sadece ben mi endişeliyim?
Hele hele Tetenin bu oyunundan sonra daha da merak halindeyim11 Temmuzdaki davada bu Tete'den kallavi bir tazminat girecek kulübe diye sadece ben mi endişeliyim?
Araştırıyorum seyisinin telefonunu buldum aradım açmadı. Aktürkoğlu ve Oğuz Aydın gibi Karacabey geçmişi varsa bizdendir büyük ihtimalle.ya at?
ali koç vs dursun özbek kıysası da var mı?
Mou kaçıncı haftada Fred'i keser acaba zaten Manu'dan papazlar
Vatanı savunur gibi savunuyorlar Dursun başkanı
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY