Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben nedense Şuayip transferine de pek inanmıyorum.

Daha sezon başından beri ihtiyacımız olan bölge orta saha diye bağırırken, sezonu bitirdik, transfer sezonu açıldı hâlâ Batshuayi ....

İhtiyacımız olan orta sahayı alın

Wanda Nara İstanbul davetini bile muhtemelen kabul etmezdi diye düşünüyorum.
Oyle bir gorusmeyi gizlice yapip ve buraya gelmelerini ikna edebilmek icin paradan ziyade inandırıcılık kabiliyeti yuksek biri olmalisin ki bazen sectigin sozler ve anlatiklarin ile karsi tarafi ikna edebiliyorsun.

Suanki yonetimde oyle bir yonetici yok , bakalim sadece para ile hangi transferleri yapacaklar.

Geçen yaz gurcustan u 23ten önerdiğim oyuncular vardı stoper sazanov,tsitiasvhili ve davitashvili.stoper sazanov kadroda yok ama diğer ikisi kadroda.davitiasvili kanat ve bordeuxda,mikutadze gibi parlamaya aday.tshitiashvili de kerem tarzi,tek bi transfere bakar parlaması.yaslari 23

Önceki sezonlar Okan hoca 2 günde bir röportaj veriyordu , birilerini rahatsız mı etti bu durum acaba , kayıp epeydir

Oyle bir gorusmeyi gizlice yapip ve buraya gelmelerini ikna edebilmek icin paradan ziyade inandırıcılık kabiliyeti yuksek biri olmalisin ki bazen sectigin sozler ve anlatiklarin ile karsi tarafi ikna edebiliyorsun.

Suanki yonetimde oyle bir yonetici yok , bakalim sadece para ile hangi transferleri yapacaklar.

Erden Timur 'un sene içinde işe hem ruhunu hem de kalbini koyduğunu çok net biliyoruz. Basılan posterler, küçük blog notlar, hatırlatıcılar, vay be dediğimiz jestler, motive eden sürprizler dışarıda olduğumuz halde bunlardan bahsediyoruz. Sene içinde bir çok haber okuduk. Keza içeride kimbilir neler oldu pozitif anlamda. Muslera nın imzasındaki göz yaşı hala aklımda, Dursun Özbek büyük bir değeri kaybetti. Umarım Galatasaray olarak ciddi yara almayız.

taraftar böyleyse biz yayın yapmayalım abi yani bilemiyorum derler

ama 1.5 saat öncesinden yayın açarlar izleyici gelsin diye...

Bulsan bile alamazsin cunku o capta bir yonetici kalmadi.
sen de mi

erden timur kayıgına bindin

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt