Fatih Yalçınkaya
Sarı Üye
- 20 Mayıs 2015
- 958
- 310
- 933
Hojbjergi bilemedim yaMcTominay bence hayal. Hojbjerg bile bir yere kadar belki olur ama McTominay çok çok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hojbjergi bilemedim yaMcTominay bence hayal. Hojbjerg bile bir yere kadar belki olur ama McTominay çok çok zor.
Hojbjerg dahi çok zor mesela. Almak istesek bile kolay bir transfer olmayacak. Zaten İtalya istiyor imiş oyuncu mesela; ikna nasıl edeceğiz, Paredes gibi beklersek zora düşeriz...Hojbjergi bilemedim ya
Bu isimler bitmezse bian önce artık kerem felan oynarHojbjerg dahi çok zor mesela. Almak istesek bile kolay bir transfer olmayacak. Zaten İtalya istiyor imiş oyuncu mesela; ikna nasıl edeceğiz, Paredes gibi beklersek zora düşeriz...
Bu isimler bitmezse bian önce artık kerem felan oynar
eriksen ve griezmann he ?Eriksen,griezman ve desire doue adaylar abi bence
Desire doue o zamaneriksen ve griezmann he ?
yav mertens var zaten 32*33 yaş maliyetlerine niye girelim sergen yav.
Desire doue o zaman
20 milyona aliriz
Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Bayern Münih ile Goretzka için görüşürken masaya Joshua Kimmich ismi geldi ve oyuncunun şartları soruldu."
kolpacılık da bir sanattırAdamdaki hayalgücünün sınırı yok. Keşke bilim veya sanatla uğraşsaymış.