Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.822
- 23.368
- 3.723
Arapları Fener’e alıyor Mou
Seneye de gideceği takıma götürür
Seneye de gideceği takıma götürür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fantazilerinize gsyi alet etmeyin kardeşimBissaka ve Mctominay gelsin
Bahçelievler'den Floryaya kadar çıplak koşarım
Iki fener maçında el kaabi denen arkadaşı sahada görmedim herkesi yanıltan aston villa maçı oldu tek macla oyuncu alinmazBatshuayi hamlesinin Fener'in elini zayıflattığı çok net. Tutmuş ve çok faydalı olmuş bir oyuncunun yerine yeniden arayışa girdiler ve yazılan haberlere göre Hatayspor'dan bildiğimiz El Kaabi ile yerini doldurmaya çalışacaklar, El Kaabi'nin Olympiacos istatistiklerine çok aldanmamak gerek sonuçta Bakambu'da orada gol kralıydı ama bizim takımda çok bir fark yaratamadı oynadığı süreçte. Bence Batshuayi'den El Kaabi'ye geçiş Fener'e olumsuz yansıyabilir.
Nedense bende Kovacic ismi çıkacak sanıyorum hepHojberg ve Mctominay’dan iyi ve buraya düşebilecek tek isim Kovacic açıkcası
Fantazilerinize gsyi alet etmeyin kardeşim
Keşke düşse her derdimize derman olur ama sanmıyorum Türkiye için henüz erkenHojberg ve Mctominay’dan iyi ve buraya düşebilecek tek isim Kovacic açıkcası
KeşkeHojberg ve Mctominay’dan iyi ve buraya düşebilecek tek isim Kovacic açıkcası
Ooo uçak geldi
bu adamın güzelce 1 dövülüp sonra tesislere girmesi gerek