Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.648
- 14.495
- 2.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönlümüz orada , inşallah bir tane kalmazkayseri de arınma gecesi var an itibariylen
Topçumuzun giyimine şapka çıkartıyorumbu adamın güzelce 1 dövülüp sonra tesislere girmesi gerek
Forumun kadrolu adam dövücüsü, ex üye @Muzaffer Sütçüoğlu' nu ikame edebilecek birini bulamadık maalesef. @Feramuz Kayalar da 1.90 ım filan diye iddialı laflar ediyor ama alkollüyken palavra sıkıyor gibi...bu adamın güzelce 1 dövülüp sonra tesislere girmesi gerek
Adrian RabiotLocatelli mi acaba? Zira büyük isim ve Seri A deniyorsa Locatelli'den başka aklıma gelmiyor o da bu sezon sürekli oynadı ama kötü performans verdi zaten Juve o yüzden Douglaz Luis+ 1 orta saha daha alacak ve milli takıma da seçilemedi. Bir de Pasalic olabilir belki ama o büyük isim denen kısma girmiyor sanırım.
batşuayi feramuzumu tek döner tekmede kenan ışık'a çevirir maalesefForumun kadrolu adam dövücüsü, ex üye @Muzaffer Sütçüoğlu' nu ikame edebilecek birini bulamadık maalesef. @Feramuz Kayalar da 1.90 ım filan diye iddialı laflar ediyor ama alkollüyken palavra sıkıyor gibi...
Rabiot gelirse sevinçten hapı yutarımAdrian Rabiot
Yok hocam o kadarda değilSadece oyuncuyu bekliyorsak sözleşmesi olmayan biridir oda Rabiottur
Mümkün görmüyorum. Türkiye'ye düşme ihtimali olanlar Partey, Eriksen gibi oyuncular bana göre.Rabiot gelirse sevinçten hapı yutarım
Rabiot'un anasıyla uğraşılmaz Galatasaray adasını ister ismi çıkmayan biriyse o olacağına ihtimal vermiyorum.Sadece oyuncuyu bekliyorsak sözleşmesi olmayan biridir oda Rabiottur ama oda euro varken yanıt vermez yani sanmiyorum.
selamMümkün görmüyorum. Türkiye'ye düşme ihtimali olanlar Partey, Eriksen gibi oyuncular bana göre.
Sonradan euroda oldugu aklima geldi cevap vermezki turnuva varken zaten. Ama baska kulupsuz herifte aklima gelmiyor taraftarın sevinçten uçacağıYok hocam o kadarda değil![]()
Kulüpsüz ortasaha olduğunu kim söyledi ben kaçırdım?Sonradan euroda oldugu aklima geldi cevap vermezki turnuva varken zaten. Ama baska kulupsuz herifte aklima gelmiyor taraftarın sevinçten uçacağı
Oyuncu tamam derse demiş ya ben onu kulupsuz herhalde diye yorumladim reisKulüpsüz ortasaha olduğunu kim söyledi ben kaçırdım?