Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot gelirse ülke futbol tarihi görüp görebileceği en iyi 2 3 orta sahadan birisini görür

Lobotka olabilir mi italyada oynayan mc tominaydan hokbergten daha iyi orta saha

Kulube para veriyor baskanlar yöneticiler eyvallah ama babalarinin hayrina vermiyorlar bu paralari

Sonrasinda fazlasiyla aliyorlar verdikleri paralari

Ayrica ömür boyu yapamayacaklari reklami yapiyorlar

Metin öztürk kim mesela,bize yönetici olmadan önce yol da görsem emekli albay falan derim heralde

Kulube para veriyor baskanlar yöneticiler eyvallah ama babalarinin hayrina vermiyorlar bu paralari

Sonrasinda fazlasiyla aliyorlar verdikleri paralari

Ayrica ömür boyu yapamayacaklari reklami yapiyorlar

Metin öztürk kim mesela,bize yönetici olmadan önce yol da görsem emekli albay falan derim heralde
Dursunu hala yolda görsem neyse

Rabiot gelirse ülke futbol tarihi görüp görebileceği en iyi 2 3 orta sahadan birisini görür
Gelmesi pek mümkün değilken bir de oyuncuyu küçümseyen yorumlar yazılıyor ilginç. Rabiot, son 2 transfer döneminde Tuchel varken Bayern'e, sonrasında da Barça ve Manu'ya yazılıyordu Zubimendi ve Palhinha ile birlikte. Bu toksik Twitter algıları herkesi zehirliyor herhalde.

Adaylar rabiot,kovacic,goretzka,eriksen....ve tahminim eriksen.eriksen zor da değil kusura bakmasınlar

Ertan Süzgün: "Özel diye düşündüğüm bazı haberleri anlaştığım yerden vermek daha doğru olur o yüzden yarın anlaştığım yerden bazı küçük detayları oradan anlatacağım güzel haberler var."

Ertan Süzgün: "İyi futbolcu istiyorsan bekleyeceksin bu işler o kadar kolay değil ben bir arkadaşa o kadar küçük düşünme dedim halen o dediğimin arkasındayım."

Ertan Süzgün: "Beni az çok tanıyanlar bilir etkileşimle ilgili bir derdim yok ama Galatasaray taraftarı rahat olsun. Beşiktaş tarafında da Rafa hakkında bilgim vardı yöneticiler rica etti bitene kadar yazmadım aynı şekilde Galatasaray cephesinden de bazı şeyleri söylemiyorum."

Ertan Süzgün: "Gidilen profiller olarak ben Galatasaray taraftarını mutlu edecek isimler olacağını düşünüyorum."

Ertan Süzgün: "Galatasaray 2 mevkisine nokta adam almak istiyor sağ bek konusunda da isim biliyorum. Galatasaray transferde Okan hocanın istediği isimler üzerinden gidiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt