Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Beni az çok tanıyanlar bilir etkileşimle ilgili bir derdim yok ama Galatasaray taraftarı rahat olsun. Beşiktaş tarafında da Rafa hakkında bilgim vardı yöneticiler rica etti bitene kadar yazmadım aynı şekilde Galatasaray cephesinden de bazı şeyleri söylemiyorum."
Ya bileceksinde soylemeyeceksin kimi yiyorsun erto

Ertan Süzgün: "Galatasaray Zaniolo konusunda kiralık filan geçen seneki hataları tekrarlamayacak direk zorunlu olacak."

Ertan Süzgün: "Yedek 10 numara konusunda mevcut yabancı kuralına takılıyor o olabilir ama şu an için öncelik değil."

Ertan Süzgün: "Benim duyduğum yabancı kuralı 12'de kalacak kulüplerin bazıları istiyor ama aynı şekilde olacak."

12 yabancı kuralı değişmeyecek
-ertan süzgün

Ertan Süzgün: "Eğer bu isim olursa yıldız seviyesi 10/10 derim ama bir daha söylüyorum bu transfer görüşmesi kabul eder mi etmez mi gelir gelmez mi onu şu an kestirmek zor o yüzden profil olarak söylüyorum bu oyuncu olursa 10 olur bu oyuncu olmazsa gidilen oyuncularda hep 8-9'luk iyi adamlar."

Diğer muhabirlerle pek karıştırma derim kaç senedir takip ederim bu piyasada bulunabilecek ender değerli adamlardan biridir.
Ertan'da şöyle bir gerçek var tutmadığı haberleri de olur ama başka gazeteciler gibi sallamaz yada takımcılık yapmaz Bjk'li olsa bile. Yine menajerlerle oyuncu pazarlama işine de girmez.

Ertan'da şöyle bir gerçek var tutmadığı haberleri de olur ama başka gazeteciler gibi sallamaz yada takımcılık yapmaz Bjk'li olsa bile. Yine menajerlerle oyuncu pazarlama işine de girmez.
Umarım bu piyasada yerli Fabrizio olur o zirvede yalnız başına rakipsiz olmayı çok fazla hak ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt