Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmeye yakın bir isim olduğunu da sanmıyorum. Bence önümüzdeki hafta salı gibi bazı isimler çıkar cuma gibi sağ bek biter.Yarın transferde detaylar verecek eğer transfer işi bitmeye yakın olursa Jalminha üzerinden sinyali çakar.
Gelişme mi var Rabiot ile ilgili, yuh derim öyle bir transfereRabiotu kadrolara yazalim o zmn

Ertonun iddiali postlarindan sonra gaza geldim knk :dGelişme mi var Rabiot ile ilgili, yuh derim öyle bir transfere![]()
Rabiotu kadrolara yazalim o zmn
ertana güveneceğime yengec yeniayina güvenirim daha iyi,dubois kalacakmış he.he kalir mal
Hangi mevki için söylemiş bunu rentaşım? Orta saha için miErtan Süzgün: "Eğer bu isim olursa yıldız seviyesi 10/10 derim ama bir daha söylüyorum bu transfer görüşmesi kabul eder mi etmez mi gelir gelmez mi onu şu an kestirmek zor o yüzden profil olarak söylüyorum bu oyuncu olursa 10 olur bu oyuncu olmazsa gidilen oyuncularda hep 8-9'luk iyi adamlar."
Orta sahaHangi mevki için söylemiş bunu rentaşım? Orta saha için mi
Ya bileceksinde soylemeyeceksin kimi yiyorsun erto
Şuayip mi?Sokim şuayipe 2 haftadır tekrar tekrar bunu aldık haberi çıkıyor.
Money talksBi insan Dursun yalayacak kadar nasil alcalabilir ya inanilmaz bişey
Dövizle para verip döviz faiziyle geri isteyen olmadı evet.Nevzat'ın yayını izliyorum
Rodoplar ile birebir aynı cümleler
GS tarihinde Özbek'ten çok para veren başkan olmamışmış
Şunların lafına itibar etmeyin allah aşkına
Sustuğuna göre bu iş bitmişErtan Süzgün: "Doue konusunda susma hakkımı kullanıyorum zaten söyleyeceğim her şeyi söyledim."
ali koç gibi bonkör başkanımız hiç olmadı :/Dövizle para verip döviz faiziyle geri isteyen olmadı evet.
Kasa kolaylığıyla para vermek aynı şey değil.