Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydinlar hayirli nobetler

be86903b-3556-4daa-b044-2e2229c7edb9.webp

Muslera
Dubois
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Oliveira
Zaha
Ziyech
Mertens
Batshuayi
İcardi

Fenerbahçe

Livakovic
Osayi
Djiku
Becao
Peres
Oosterwolde
Fred
Crespo
Krunic
Zajc
Kent
Lincoln
Tadic
Dzeko
Pedro

Nerede daha fazla gönderilmesi gereken adam var belli.

Bizim Oliveira ve belki Dubois hariç 10 adam belli.

Muslera
Dubois
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Oliveira
Zaha
Ziyech
Mertens
Batshuayi
İcardi

Fenerbahçe

Livakovic
Osayi
Djiku
Becao
Peres
Oosterwolde
Fred
Crespo
Krunic
Zajc
Kent
Lincoln
Tadic
Dzeko
Pedro

Bizim kiradan dönecekler yok burada. Ross, cicaldau, yusuf
Ek olarak FB de Lincoln devre arasına kadar kiralıkmış.

Ertan Süzgün'ün orta sahaya HAP dediği isim Felix'tir. İçinde "x" olmayan hap olmaz!

3 5 kuruş atıyor işte milletin izlediklerinden maaşa bağladıklarına - "dindirin biraz şunu ...yetti yaw..niye sizle iş yapıyoruz" falan dedi heralde başkan nevzat/rodop tarzı adamlara.

dedelerden kadir dün "elinizi vicdanınıza koyun" falan çekti komik şekilde.
Kadir Çetinçalı’yı Hakanla Arif için ihracı tekrar değerlendirelim dedi diye üyelikten attırmıştı Dursun.

Rabiot, Sergio’nun Fransa subesi. Kesinlikle ihtiyacimiz adam degil.

Muslera
Dubois
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Oliveira
Zaha
Ziyech
Mertens
Batshuayi
İcardi

Fenerbahçe

Livakovic
Osayi
Djiku
Becao
Peres
Oosterwolde
Fred
Crespo
Krunic
Zajc
Kent
Lincoln
Tadic
Dzeko
Pedro

tek faktör - adamların artık Koç(unicredit mi ne bir şey vardı orda işte) bağlantısı ile lazio vs tarafları mı - arap ilişkilerinden o taraflarmı - Hull city ile acun tarafları mı bilmem - daha kolay temziliyorlar fazlalığı genelde ve nasıl oluyorsa koç döneminde bunların satış meblağları fena olmuyor.

Örneğin zaniolo bunlarda olsaydı 22 M na çat paraya gitmişti muhtemelen misal.

sidik yarıştırmak için - Ferdi'yi Boey üzerinde göstermek için zaten 10 takla atıyorlar 30+ işlem olsun diye ... yapadabilirler. orayı hiç çözemiyorum niye

Tarihinden bağımsız imzalar atıldıktan sonra forumda ceza yükümlülüğü 1 Temmuz dahil edilerek başlıyor.

Yönetim olarak sizler için mıhımızı yağlamaya başladık. Resmi imza gelir gelmez kodestesiniz Allahın izniyle.

Bu vesileyle herkese günaydın.
Temyize giderim! Henüz resmi olarak topçumuz olmayan bir şabana şaban demek en doğal hakkım!

Kadir Çetinçalı’yı Hakanla Arif için ihracı tekrar değerlendirelim dedi diye üyelikten attırmıştı Dursun.
öyleyse daha komik ... cebinden 17 M verdi diye yağladılar başkanı dün valla. fenerle ilgili her detaya deli gibi konuşanlar - özeleştiri bapmında kemerburgaza geçiş sürecini çok minimal konuşuyorlar.

o açıdan yönetim taraflı oldukları belli - kazandıkları para oraya bağlı çünkü neden olsa haber alma vs yüzündnen.

dürüst iş yapan yok ya artık ben inanmıyorum o kadar. illaki bir noktada her yayıncı vs'nin yönetim tarafından bri kontrol mekanizması var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt