Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net maaşı haftalık 183 bin euro yıllık 9.54 m euro gözüküyor elden çıkarmak istiyorlardı zaten vergisi bile tonla para en azından bir kısmını karşılasınlar hep biz Anadoluya gönderirken bir kısmını karşılıyoruz bu sefer onlar yapsınlar. :asd:
Biliyorum , duz hesap 10 aliyor kemiksiz yani Icardi parasi.

Gecelim fantazileri oyle bir ihtimal yok.

imaknlı değil zaten
hatta adam 8 değil 10 sonuçta - yaş yüzünden belki 8 gibi olur milli takımdaki gibide - hissel seviyede içimden geçirdim geçenlerde.

para yetmez böyle hareketlere - öyle bütçe olsa ilkay getirilir zaten.

fantazi muhabbet.

Bana hem Zaha hem Ziyech gidecek gibi geliyor.

He giderken 20-25 falan soksalar içeri çok güzel olur.

Yerlerine önde baskıya ve takım oyununa daha uyumlu 2 isim gelmesi hocanın kafa yapısına göre bence muhtemel duruyor.

Zaha giderse bizimkiler Ansu Fati ayarında birine gideceklerdir bence mesela. Barca yollamak istiyordu en son.

Sağ’da da Barış Alper başlar muhtemelen.
Bana hem Zaha hem Ziyech kalacak gibi geliyor.

Sen gercekten saka bir yana, 7-8-9-10 milyon euro maas her hangi bir oyuncuya verecegimize ihtimal veriyormusun orta saha icin?
İsme göre değişir Goretzka veya Rabiot bu isimler olursa 5 m euro net maaş açıklayıp + dışarıdan Icardi ve Zaha'da olduğu gibi sponsor desteği olur yaklaşık 8-9 m euro maaş bütçesine çıkar.

Bonservisi 20 m euro seviyesinde verirsek o zaman 3.5-4 m euro olur.

Zaten ismi geçen oyunculara bakınca 5 m euro altında maaş vermemiz pek mümkün gözükmüyor ama 3.5 m euro açıklasak bile dışarıdan destek verilir yine 5+ olur.

hiç söylenmeyn isim kim acaba yav - burhancan chatteki her ismi "duydum - konuştum" sıkıyor devamlı zaten.

3 kuruşluk herifler tiviterdaki yorumlarda ne görse gündem çakması salıyor.

inanılmaz meraktayım. Haluklardan isim çıkarsa yol katettiğimiz isim demektir.

bir yandan da bakalım bugün resmi tekliflerimize ne dönüş olacak Rennes'ten.

Bizim muhabirler neden gazeteci olmayı beceremiyorlar ? Tavırlarına baksanıza istedikleri zaman taraftar, Canları sıkılınca muhalif, biraz yüzlerine gülününce yönetici.

haberler samiyenhaberden gelmeli, bu hesabı Erden Timur ile bağlantısı var diye devre dışı bırakmaya çalışırlarsa yüzyılın salaklığı olur.

Bizim muhabirler neden gazeteci olmayı beceremiyorlar ? Tavırlarına baksanıza istedikleri zaman taraftar, Canları sıkılınca muhalif, biraz yüzlerine gülününce yönetici.
öyle olmalarının bir negatifi yok - daha kolay iş ve program - nede olsa izleniyorlar ve etkileşim geliyor.

Tembel mamasını alıyorsa tembelliğe devam eder ya da kolayına geldiği gibi takılır.

İsme göre değişir Goretzka veya Rabiot bu isimler olursa 5 m euro net maaş açıklayıp + dışarıdan Icardi ve Zaha'da olduğu gibi sponsor desteği olur yaklaşık 8-9 m euro maaş bütçesine çıkar.

Bonservisi 20 m euro seviyesinde verirsek o zaman 4 m euro+ olur.

Zaten ismi geçen oyunculara bakınca 5 m euro altında maaş vermemiz pek mümkün gözükmüyor.
Rabiot veya Goretzka'ya bonservis parasi odemeyeceksek senelik 5-6-7 verilir ama iste isin icine 20 milyon euro bonservis kattin mi, bu sekilde bir transferin olmayacagini bilmek lazim. Bu isimlerin hic bir gelmeyecek yani fazla ucmayalim sonra husran buyuk olur.

"Hapı" yuttuk orta saha transferini unutalım derim :asd:

Rabiot veya Goretzka'ya bonservis parasi odemeyeceksek senelik 6-7 verilir ama iste isin icine 20 milyon euro bonservis kattin mi, bu sekilde bir transferin olmayacagini bilmek lazim. Bu isimlerin hic bir gelmeyecek yani fazla ucmayalim sonra husran buyuk olur.
İşte zaten Goretzka'da bonservis parası isterlerse olmaz maaş olarak zaten Avrupa'da kolay kolay bu paralara çıkamazlar o yüzden bedavaya yakın alabilirsek olur.

Aksi taktirde yüksek bonservis + 7-8 m euro mümkün değil ama bir ihtimal Bayern'in senelik 18 m euro giderini bedava verirlerse 7-8'e çözebiliriz diye düşünüyorum.

İşte zaten Goretzka'da bonservis parası isterlerse olmaz maaş olarak zaten Avrupa'da kolay kolay bu paralara çıkamazlar o yüzden bedavaya yakın alabilirsek olur.

Aksi taktirde yüksek bonservis + 7-8 m euro mümkün değil ama bir ihtimal Bayern'in senelik 18 m euro giderini bedava verirlerse 7-8'e çözebiliriz diye düşünüyorum.
40 milyon istiyorlar ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt