- 18 Mayıs 2011
- 22.069
- 11.987
- 1.873
Mertens yerinde olabilir...plana göre yedek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens yerinde olabilir...plana göre yedek
Hem stoper hem sol bek üstüne bir de düzenli oynuyor çocuk potansiyeli var , bu sene rotasyon olur seneye ilk 11 oyuncun olurStoperi napıcaz?? Emin de var daha
O xamam süperHem stoper hem sol bek üstüne bir de düzenli oynuyor çocuk potansiyeli var , bu sene rotasyon olur seneye ilk 11 oyuncun olur
kan görüyorum şiddet görüyorum febejekeye içerde dışarda şiddtli taciz görüyorumSakatlığı atlatmış, kamp görmüş fit bir Icardi
Kamp görmüş takıma adapte olmuş bir Zaha
Dribbling yapmak suretiylen karşı kaleye akabilen atletik bir 8 numara
Atletik sprinter bir sağ bek
Allahım sana geliyorum!!!!
saat 11 gibi bekliyoruz isimleri lakin saçma sapan birşey içime doğdu orta saha gorezkaEvet meçhul ortasaha ve meçhul sagbek ortaya çıkmadı mı yine
Ziyeeeeeeşş ZiyeeeeeeeeeeeşşsSakatlığı atlatmış, kamp görmüş fit bir Icardi
Kamp görmüş takıma adapte olmuş bir Zaha
Dribbling yapmak suretiylen karşı kaleye akabilen atletik bir 8 numara
Atletik sprinter bir sağ bek
Allahım sana geliyorum!!!!
Pophana gelir abisaat 11 gibi bekliyoruz isimleri lakin saçma sapan birşey içime doğdu orta saha gorezka
Niye be,pizza söylemek istiyorum ortsaha ve sagbeke goreDiyet yapıyorum moralim çok kötü
evet ziyechte var sahi oda formda olur febejeke +18 İnşallahZiyeeeeeeşş Ziyeeeeeeeeeeeşşs
pophana kimPophana gelir abi
Stoper transferini napacaksin?Stoperi napıcaz?? Emin de var daha
Ben almayayım Sergenim 87 kilo olmuşumNiye be,pizza söylemek istiyorum ortsaha ve sagbeke gore
Fofanapophana kim
Mantarlı olan tuzlu gibi ama güzel yaBen almayayım Sergenim 87 kilo olmuşum
Bunlar hoş değil
şahsen ilk sıramda İnşallah gelirFofana