Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Batman gelmiş hadi sağ bek ve hapı yutturacak sekizde gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilinçlenmek istemiyorum ama icardiden daha çok iş yapacak bence izleyelim görelim gomis gibi olucak batsudaHayırlı olsun batshuai... Geldiğine göre yazabilirim. Bence tam olgunluğunda en verimli dönemi olabilir...
Bu hap olayı nedir??Batman gelmiş hadi sağ bek ve hapı yutturacak sekizde gelsin
İnşallah...Bilinçlenmek istemiyorum ama icardiden daha çok iş yapacak bence izleyelim görelim gomis gibi olucak batsuda
Kaç yıllık abonesin neden bu kadar ucuz??Bunarada Digitürk güzel bir teklifle geldi ve full paketi aylık ortalama 244 TL ye aldım? Nasıl sizce?
SöğüşBunarada Digitürk güzel bir teklifle geldi ve full paketi aylık ortalama 244 TL ye aldım? Nasıl sizce?
Geçen biri demişti Burhan mı sülo dedemi diye hapı yutturucak sekiz numara gelecek diyeBu hap olayı nedir??
GeçerliBunarada Digitürk güzel bir teklifle geldi ve full paketi aylık ortalama 244 TL ye aldım? Nasıl sizce?
Süleyman dedenin stiline benziyor daha çokGeçen biri demişti Burhan mı sülo dedemi diye hapı yutturucak sekiz numara gelecek diye![]()
279 teklif veriyorlar genelde, bence çok iyi.Bunarada Digitürk güzel bir teklifle geldi ve full paketi aylık ortalama 244 TL ye aldım? Nasıl sizce?
Sakatlığı atlatmış, kamp görmüş fit bir Icardi
Kamp görmüş takıma adapte olmuş bir Zaha
Dribbling yapmak suretiylen karşı kaleye akabilen atletik bir 8 numara
Atletik sprinter bir sağ bek
Allahım sana geliyorum!!!!
Sanırım oydu yaa öyle anımsıyorum bendeSüleyman dedenin stiline benziyor daha çok![]()
Batshuayi bu adamdan 2-3 gömlek daha forvet çerez parasına aldık bonservisle Avrupadan çekmeye çalışsan 10-15 isterlerFenerbahçe, Youssef En-Nesyri için Sevilla'ya 16+2 M € teklif etti.
Sevilla, 22 M € beklediği için teklifi reddetti.
Fernando Sorrano