Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Rabiot gündemimizde yok diyenle sabaha kadar tartışırım Galatasaray Rabiot ile ilgili rakamsal anlamda hiçbir sıkıntı yok sözleşme şartlarını kabul etti sadece Türkiye konusunda biraz çekinceleri var."

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da 1. numara Rabiot iş olur olmaz o işin başka boyutu beşiktaş Hummels'e teklif yaptı olma ihtimali var olmama ihtimali var olursa Türkiye'ye gelecek bizim haberimiz yanlış mı ya da Di Maria ile ilgili özel haber yaptım."

ertan > tüm gsli muhabirler
öyle olsa bile şunu söylediğinde verdiği gazı bitiriyor

"he tranfer olur olmaz bilemem"

bu çok aptala yatan bir tavır gibi geliyor bana ...sen ismi "verelim ya verelim ya " diye canlı yayında veriyorsun ...şimdi olur mu olmaz mı görürüz diyor.

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da 1. numara Rabiot iş olur olmaz o işin başka boyutu beşiktaş Hummels'e teklif yaptı olma ihtimali var olmama ihtimali var olursa Türkiye'ye gelecek bizim haberimiz yanlış mı ya da Di Maria ile ilgili özel haber yaptım."
hemen r yapmış kolpacı

Ertan ısrarcıysa hem fransız oyuncu hem serbest hem de cenk ergun var ya,yani kaç kere dedik cenk ergun fransaya kafayı takar diye

Mesele aslında transfer bitmeye yakın iken bilgi vermek. Rabiot ile görüşmeler olmuştur, mali şartlarını öğrenmişizdir, olay belki sadece bu kadardır. Olur-olmaz nasıl bir cümle, zaten taraftar transferi bitmeye yakın isimleri duymak ister, Rabiot transfer edilmeyecek ise, ilgilendiğimizi bilmek neye yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt