- 3 Haziran 2015
- 56.760
- 65.897
- 4.143
D.Ö: „Kari da ister misin?“Ertan Süzgün: "Galatasaray, Rabiot'un maddi şartlarını tamamen kabul etti!"
A.R: „Olur“
D.Ö: „kabul“
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
D.Ö: „Kari da ister misin?“Ertan Süzgün: "Galatasaray, Rabiot'un maddi şartlarını tamamen kabul etti!"
Adamin ne suçu vardı 1.hedef diyor teklif yapıldı diyor rabio gelmiyorum derse haber yalan olmayacak ki doğru haber her transfer döneminde dünya kadar oyuncu için resmi gayri resmi teklif yapılır bir çoğuda olmazöyle olsa bile şunu söylediğinde verdiği gazı bitiriyor
"he tranfer olur olmaz bilemem"
bu çok aptala yatan bir tavır gibi geliyor bana ...sen ismi "verelim ya verelim ya " diye canlı yayında veriyorsun ...şimdi olur mu olmaz mı görürüz diyor.
Hesabi satmis diyorlar, yani ucak noyu bile veremeyebilir.Rabiot İstanbul uçağına bindiğinde bu sıkofeld efendi bakalım hangi yüzle verecek acaba uçak numarasını
Avusturya ve Fransa benceMesela Gürcistan milli takımında olabilir mi?
TR ye gelmeyi kabul etmeyen adam, sözleşme şartlarını nasıl kabul etmiş olabilir?! Nereye gideceğini bilmeden mi kabul etmiş yani? Değinen olmuştur mutlaka, aşırı saçma bir haber.Ertan Süzgün: "Rabiot gündemimizde yok diyenle sabaha kadar tartışırım Galatasaray Rabiot ile ilgili rakamsal anlamda hiçbir sıkıntı yok sözleşme şartlarını kabul etti sadece Türkiye konusunda biraz çekinceleri var."
Patlican kim yahu. Birsey bildigi yok.Kolpacan rabiotu dogrulatamamis maalesef gecmis olsun
ona saygım sonsuz - ama çocuk gibi gözler fıldır fıldır veriyorsun gazı ..Adamin ne suçu vardı 1.hedef diyor teklif yapıldı diyor rabio gelmiyorum derse haber yalan olmayacak ki doğru haber her transfer döneminde dünya kadar oyuncu için resmi gayri resmi teklif yapılır bir çoğuda olmaz
Bunu haber yapmak doğrumu evet doğru rabiota teklif yapmis şartlarında kabul etmişsek bu bile büyük haberdir canlı yayında da verilir
Doğru vallahi,paragöz ne kadar manyak varsa hep geldi oyuncularlarabiot kesin gelir
tuhaf menajeri olan herkes geldi çünki
ya çok içmiş
yada koko
göz bebekleri yalan söylemez
Annesi: Hayir mustakbel gelinimi ben secerim.D.Ö: „Kari da ister misin?“
A.R: „Olur“
D.Ö: „kabul“
internette rabiot'un annesiyle ilgili geyikleri okumus hikaye yazıyorErtan diyor ki, maddi olarak ne istediyse Rabiot'un annesi, Galatasaray kabul ediyor ama annesini Turkiye'de yasamayi kabul ettirmesi lazim.
Meali bu.![]()