Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle olsa bile şunu söylediğinde verdiği gazı bitiriyor

"he tranfer olur olmaz bilemem"

bu çok aptala yatan bir tavır gibi geliyor bana ...sen ismi "verelim ya verelim ya " diye canlı yayında veriyorsun ...şimdi olur mu olmaz mı görürüz diyor.
Adamin ne suçu vardı 1.hedef diyor teklif yapıldı diyor rabio gelmiyorum derse haber yalan olmayacak ki doğru haber her transfer döneminde dünya kadar oyuncu için resmi gayri resmi teklif yapılır bir çoğuda olmaz

Bunu haber yapmak doğrumu evet doğru rabiota teklif yapmis şartlarında kabul etmişsek bu bile büyük haberdir canlı yayında da verilir

ya ben iyi muhaberiim - trasnfer dinamiktir mıymıntılığını geçip haber konuşur musunuz ya

Ertan Süzgün: "Rabiot gündemimizde yok diyenle sabaha kadar tartışırım Galatasaray Rabiot ile ilgili rakamsal anlamda hiçbir sıkıntı yok sözleşme şartlarını kabul etti sadece Türkiye konusunda biraz çekinceleri var."
TR ye gelmeyi kabul etmeyen adam, sözleşme şartlarını nasıl kabul etmiş olabilir?! Nereye gideceğini bilmeden mi kabul etmiş yani? Değinen olmuştur mutlaka, aşırı saçma bir haber.

IMG_3162.webp
Bu milf bizi soyar yav, cok tehlikeli kariya benziyo

Adamin ne suçu vardı 1.hedef diyor teklif yapıldı diyor rabio gelmiyorum derse haber yalan olmayacak ki doğru haber her transfer döneminde dünya kadar oyuncu için resmi gayri resmi teklif yapılır bir çoğuda olmaz

Bunu haber yapmak doğrumu evet doğru rabiota teklif yapmis şartlarında kabul etmişsek bu bile büyük haberdir canlı yayında da verilir
ona saygım sonsuz - ama çocuk gibi gözler fıldır fıldır veriyorsun gazı ..

gayet normal şekilde de verebilirsin haberi - "Rabiot liste başı şu an" diyebilirsin "ya verelimmi ya haberi,verelim mi" falan triplre girmezsin.

uyuz olduğum kısım o - adam üzerinde değil - hepsinde öyleyim.

edit: özetle "bugün böyle yarın çıkmayana gider - planlamasını yapar" demek - zaten her şey için geçerli - bu mantıkta ANÇ 'nin Gs ronaldo'Yu sordu haberide teknik olarak doğru ...ama bunu habercilik olarak servis etmek yanlış yönlendirir (ekstrem örnek veriyorum)

Adam öncesinde de farklı birşey söylemedi ki. Galatasaray fiyatı kabul etti dedi. Türkiye ye gelip gelmemeyi düşünüyor anlaşılan. Sonuçta Türkiye ligi oradan Arap ligi falan gibi gözüküyor. Hasabını yapacak işte bu riski almaya değer mi değmez mi diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt