iyide bunu tüm hepsine sorabilirsin ...BCT kime soruyor - Ertan kime soruyor mesela. o kısmı herkese geçerli.Sen kimisinde sana söyleniyor yada sana kim söylüyor haluk
Haluklar en azındna bugüne kadar full+full kolpada kalmadılar bu işlerde.
iyide bunu tüm hepsine sorabilirsin ...BCT kime soruyor - Ertan kime soruyor mesela. o kısmı herkese geçerli.Sen kimisinde sana söyleniyor yada sana kim söylüyor haluk
Eh bunu demek icin yayin yapmaya gerek yok kihaber değil yorum olarak söyledi
yani rabiot gelmeye ikna ise - parası neyse verirsin alırsın fransız ortasaha milli oyuncusu çünkü diyor adma.
haber kısmı bu değildi - haver kısmı "sordum rabiot ile ilgili çalışmamız yok dendi" .. sonrası yorum.Eh bunu demek icin yayin yapmaya gerek yok ki
Bu yorumuma gülenler sabitzer gundemde,daha fazla sorgulamayınBi bok bildiğiniz yok,bi de cenk ergun size haber mi verecek rabiot için,sabitzer için ha?sabitzeri de ben söylüyorum,ben sizden daha çok şey biliyorum.izlemeyin şunları
GS Rabiot ile anlasti, Turkiye'ye geliyor demedi ki. Maddi sartlarda sikinti yok, Super Lig ile iliglil cekinceler var demis. Yani cark etmemis ama olur olmaz belli olmaz tabii.hemen r yapmış kolpacı
ztaen sitem kısmı o yüzden - her sorulan menajeri ile soruşturan haber seviyesine servis edilince sıkıntı çıkıyor .GS Rabiot ile anlasti, Turkiye'ye geliyor demedi ki. Maddi sartlarda sikinti yok, Super Lig ile iliglil cekinceler var demis. Yani cark etmemis ama olur olmaz belli olmaz tabii.