Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emine inanmadığım için bisey demiyorum

marcaoda komisyon kokan pazarlama yapıldı

şimdide emin bayram!!!!

buram buram komisyon kokuyor

ve ikisinde yine aynı kel sorumlu!!!!

Yine ayrılmak istiyor diye gerrrrrrrrrrrrrizekalı gibi ihtiyacımız olan topçuyu 3 kuruşa veriyoruz anlaşılan

bu kodumun sözleşmeleri boşuna mı imzalanıyor, adam sakatlansa bok gibi oynasa sözleşmenin feshini kabul edecek mi, yata yata parasını alacak

köpek gibi tutacaksınız kulüpte, oynamazsa hayatı bitecek

yetti artık

benimde canımı sıkan bir gelişme...

gerçi emin geçen seferde şans bulamayacağım beni salın diyordu. ufakta olsa öyle detayda var.
Emin gitmek istiyor %50 pay ilede gidebilir ama 2.5 nir tık az onu en azından 3.5-4 seviyelerine çekilmeliydi ama burada da senin dediğin gibi Westerlo'nun sahibi GS'ye sponsor olmuş birisi ise o yüzden de yapıyor olabilirler.

Haluk Yürekli: "Boey'in savunması ön plandaydı Doue için daha hücumu ön planda olduğu söyleniyor."

Zaten 100 kisinin sartlarini falan soruyoruzdur. O yuzden sana katiliyorum.
BCT den bu yüzden illet oluyorum emsela ...adamın chatine git ... Thomas Müller yaz ..."Onu duydum...takip edicem" der mesela ...aslında sallamışsındır bir tarafından...
herifin yayındaki haber kafası bu ...herkesi duyuyor mesela.

1 tane basın sözcümüz falan olsada kendisi çıkıp haber verebilse.

Bardağa Cola Zero koydum çok köpürüyo Zero yaw

Şöyle oldum birden

IMG_2765.webp

Çıkan her ismi yalanlıyor bu haluklar, 1 tane olumlu haber yapmıyorlar, yahu arkadaç az çıkın haber kovalayın , bu 2 avel oturdukları yerden telefonla haber bekliyor. Bizdeki muhabirler o kadar beceriksiz kabiliyetsizki iş imza aşamasına gelince bunlara haber uçuyor, diğerleride bunun ağzına bakıyor.
Halukcum sen ve partnerin transfer işine girmeyin, yatın kalkın koça saldırın. Asabımızı bozup durmayın saçma sapan başlıklar atmayın, ulan 1 haberiniz de olumlu olsun, izlemeyin aga şunların goygoyunu, 1 saat yayının 40 dakkası koça mhkya federasyona sallamak, 15 dakkası goygoy, 3 dakkası para dilenme, 2 dakkası Galatasarayın listesinde o gün kimse gündem ona yok demek. İzlemeyin izletmeyin.

Emin'nin gitmesi kötü oldu. Bizim Türk stoper çözmemiz lazım.

Kendi adıma konuşuyorum, Apo'ya güvenim yok Nelsson ya da Davinson'dan biri de her an gidebilir gibi duruyor

Bizimkilerin kadro mühendisliğinden haberi yok.
Avrupa’ya hangi kontenjandan kaç oyuncu yazabileceğini falan bilmiyorlar
Muhtemelen Okan hocaya sorulmadan yapıldı bu iş
Bu sene de Sparta Prag maçları gibi 16 kişiyle Şampiyonlar ligi maçlarına çıkarız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt