- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Emine inanmadığım için bisey demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten 100 kisinin sartlarini falan soruyoruzdur. O yuzden sana katiliyorum.ztaen sitem kısmı o yüzden - her sorulan menajeri ile soruşturan haber seviyesine servis edilince sıkıntı çıkıyor .
buna katılırım. somut bilgi alırsan söyle eyw.
biter gibi duruyor ya - ama assignon /doue ikileminde karar Doue olarak çıkmış belli kiDoue isi yarin bitsin iste.
Emin gitmek istiyor %50 pay ilede gidebilir ama 2.5 nir tık az onu en azından 3.5-4 seviyelerine çekilmeliydi ama burada da senin dediğin gibi Westerlo'nun sahibi GS'ye sponsor olmuş birisi ise o yüzden de yapıyor olabilirler.benimde canımı sıkan bir gelişme...
gerçi emin geçen seferde şans bulamayacağım beni salın diyordu. ufakta olsa öyle detayda var.
böyle bir karşılık bekleyerek sponsorluk yapmışsa onun da anasınıişte kulübün sahibi icardi için sponsor olup para vermiş ya güya ...oraya sayın biraz kafası olmuş...
saçmalık resmen.
son senesi olmasa 21 yaş beke 10-12 çekecek rennes mesela
benim bildigim r yapmak dansöz gibi kıvırmak anlamına geliyor. bu duruma uygun bir deyim gibi.Hayir degil. R yapmanin tanimina bir daha bak sozlukten![]()
BCT den bu yüzden illet oluyorum emsela ...adamın chatine git ... Thomas Müller yaz ..."Onu duydum...takip edicem" der mesela ...aslında sallamışsındır bir tarafından...Zaten 100 kisinin sartlarini falan soruyoruzdur. O yuzden sana katiliyorum.
öyle değildirde ...hani ben para verdim yapın güzellik - bakın çocukta kalmak istemiyor zaten vs vs .böyle bir karşılık bekleyerek sponsorluk yapmışsa onun da anasını