Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her takımın kadrosunda 4 stoper bulunmalı.
4. stoper tercihen genç ve altyapıdan olacak.
Sezona 24-25 oyuncuyla çıkıyorsun.
Tabi ki bazıları daha çok şans bulacak bazıları daha az. Futbol 20 kişiyle oynanmıyor.
Sözleşme imzalarken oyuncular bunu otomatikman kabul etmiş oluyor zaten.

Emin Bayram'ı 4 m euro'ya satıp boşa çıkan Ndombele'yi bedavaya transfer edip 4 m euro'yu bankalar birliğine aktarmak...

Sen emin e bu kadar süre ver de o da kalır bu takımda... Emin in bonservis 7 milyonsa davinson nasıl 9.5 a geldi bize çok merak ediyorum. Belki onda Tottenham da yedek kalmak istemiyordur değil mi?
ligdeki yerli stoperlere ne kadar para istendiğinden haberin yok galiba?

emin 2003lü daha 21 yaşında, geçen sene çıkan haberler bunlar götümden atmıyorum, onun üstüne başarılı tam 1 sezon geçirdi

floryayı 3 kuruşa veren onu mu vermeyecek gerçi yapacak bir şey yok.

ligdeki yerli stoperlere ne kadar para istendiğinden haberin yok galiba?

emin 2003lü daha 21 yaşında, geçen sene çıkan haberler bunlar götümden atmıyorum, onun üstüne başarılı tam 1 sezon geçirdi

floryayı 3 kuruşa veren onu mu vermeyecek gerçi yapacak bir şey yok.
Apo yu kaça aldık?

Nicolo Zaniolo, kişisel olarak Atalanta ile anlaştı. Zaniolo, Fiorentina'nın teklifini reddetti. (Di Marzio)

Bu kulüp son 5 dakika pijamasıyla milleti eğlendirsin diye ndombiliye 4 milyona yakın para verdi.
Bu kulübün eminden gelecek 4 milyona ihtiyacı yok, ama altyapısından çıkardığı potansiyelli bir genci 3 kuruşa satmaya ihtiyacı olmadığını transfer piyasasına göstermeye ihtiyacı var.
Duruşun gelecekteki aksiyonlarını da etkiler, sadece yazık diyebiliyorum doğruysa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt