Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıl sözleşmeli topçumuz dingonun ahırında top koşturuyor sanki. Fio'yu reddetmiş, Atalanta'yı seçmiş. Yav adam bize fikrinizi soran oldu mu modunda takılıyor, paylaşımları siliyor. Anasını kaçırdık sanki nasıl bir psikolojik vakaymış ulan bu.

Belki Fiorentina ile anlaşacağız biz o zaman ne olacak? Senin keyfine mi hareket edeceğiz.

emin mi çok istedi acaba
Tabiki de Emin çok istemiştir. Geçen seneki Yunus olayının aynısı. Sen oyuncuna sahip çıkmıyorsun daha doğrusu çıkamıyorsun. Amacın hep şampiyonluğa oynamak. Elin adaminda başkasını görünce de ne adamlar var oynatiyorlar baksana diyorsun. Ne sakal ne bıyık misali. 1 tane hatalı top kaybetse anasına avradina sövülen ligden ben olsam bende Avrupa'ya kaçmak isterim. Kafan rahat işini yaparsın en azından

Bunlar ne doğru dürüst oyuncu satabilir, ne oyuncu alabilir.
Kulübün hayrına hiçbir iş gelmez ellerinden

Altyapıdan çıkan hiç bi oyuncuya zerre değer verilmediği için sevgili hocamız tarafından,eminin gitmek istemesi normal.rakam tartışılır ama gitmekle iyi yaptı.emin 21 yasina geldi ve TR kupasında oynayacak biri degil.efe akmanda süreyi hakediyo,bu tarz gidişler belki bi silkilenme sağlar

Bikmadiniz mi her transfer doneminde gereksiz anlarda gereksiz yangin yapmaya.

Emin eger Naci’nin dedigi sartlar karsiliginda satildiysa makul demem tabi ama burada elestirildigi kadar da kotu bir satis degil. Nelsson, Davinson ve Bardakci varken Emin anca Turkiye Kupasinda forma sansi bulur. Westerlo 10 milyona satarsa 5 milyon daha gelir, toplam 9m euro.

Biz de oynayip cikis yapma ihtimalinin dusuk oldugu konusunda herkes hemfikir bence.
Haklısın,hiçbir gence değer vermiyorlar, ondan sonra altyapı diye ağlıyorlar.ali turap bandırma macinda iyi oynadı,bi daha da şans bulamadı.ulkedeki en potansiyelli sagbeki bile öldürdük

Emin, Westerloo ve Belçika ligi fazlaca abartılmış. Bir kısmının niyeti belli, her durumda yönetime çakmak için fırsat kolluyorlar.

Emin bilmediğimiz adam değil. Alt ligde Boluspor' da oynarken dahil epey maçını seyrettim; hiçbir zaman Ozan Kabak potansiyeli görmedim kendisinde; GS as futbolcusu olacak kapasitede de görmüyorum.

Kıyas yapılan Oğuz ile de Yasin ile de alaka kuramadım. Biri zaten ofansif bir oyuncu, diğeri de Emin' in Boluspor' da kadroya iyi-kötü girebildiği yaşta ligin orta-üst seviye takımında 60 profesyonel maç oynamış, aynı zamanda solbeki de yedekleyebilecek 'wonderkid'. Solbek yedeği olarak Kaan ve Abdülkerim' i görmekten memnun mu olacaksınız? 7 istediler diye 7 verilmez de 4-5 e biterse mutlu olurum şahsen...

Gençler için doğru bi kulüp değiliz biz,bu ulkeden kurtulmak için iyi bi araciz sadece, bunu kabul edin

Tabiki de Emin çok istemiştir. Geçen seneki Yunus olayının aynısı. Sen oyuncuna sahip çıkmıyorsun daha doğrusu çıkamıyorsun. Amacın hep şampiyonluğa oynamak. Elin adaminda başkasını görünce de ne adamlar var oynatiyorlar baksana diyorsun. Ne sakal ne bıyık misali. 1 tane hatalı top kaybetse anasına avradina sövülen ligden ben olsam bende Avrupa'ya kaçmak isterim. Kafan rahat işini yaparsın en azından
Ya bırakın arkadaş. Kerem işte en basit örnek. Adam kaçmak istiyor bu baskıda sürekli anasına avradına sövülmesinden. Zahaya falan sövülmedi ona sövüldü her maç. Şimdi bile saha kalsın kerem gitsin diyoruz. Emin de de aynısı olacak. Bakın göreceksiniz apo da da Kaan da da aynısı olacak. Berkan da yaşadı bunu. Gelecek sene de yaşayacak. Barış 1-2 maç scsın barış da aynı şekilde olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt