Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin işinde başka bir muhabbet var ya çok belli ..2.5 falan nedir abicigim komik rakamlar ..Başkanları bize destek mi oldu ne yaoti çözemedim
Westerlo'nun sahibi Icardi transferinde sponsor mu ne olmus bir paralar akmis anlasilan. Seref borcu gibi bir sey heralde :D

kasa boşsa o zaman soru şu

sponsorluklar, maç günü gelirleri, kombineler, store ve boey vb.. paralar nerede?

Doue icin alman kulüpleri devreye girmis
biz 7 veriyorsak sanmıyorumki onlar 7 ye çıkar.

o denklemde en çok biz veriyoruzdur muhtemelen Rennes istediğirakam göre.

dünde çok rahat konuştu haluklar o konuda - belli ki yönetimden "o iş bitti" gibi hava aldılar.

bitse bu haftada rahat etsek.

kasa boşsa o zaman soru şu

sponsorluklar, maç günü gelirleri, kombineler, store ve boey vb.. paralar nerede?
bir kısmı oyuncu maaşları (16 M ödeme yapıldı deniyordu geçende ) UEFA temiz kağıdı için ama geri kalanı için en ufak fikrim yok - Sportife giren parada kemerbugaz inşaatına mı para gidiyro nedir yani.

bir kısmı zaten BB faizine .

biz 7 veriyorsak sanmıyorumki onlar 7 ye çıkar.

o denklemde en çok biz veriyoruzdur muhtemelen Rennes istediğirakam göre.

dünde çok rahat konuştu haluklar o konuda - belli ki yönetimden "o iş bitti" gibi hava aldılar.

bitse bu haftada rahat etsek.
Anladigim kadariyla bizim Doue icin Leipzig devreye girmis öbür Doue de Bayerne gidecekmis. Abi-Kardes Almanya yapmalari daha muhtemel bence. Her sey para degil

makul

peki alpay bu konu ney mi yani yönetim şeffaf mı bilmediğim için soruyorum

yoksa burak elmastan itibaren yürütülen kap bildirimleri gibi muğlak mı

Şeffaf mı derken bence değil de tam anlamadım.

Para yok daha doğrusu sıcak para yok diyemiyorlar. Satıştan gelen para ile futbolcu alacağı ödedik deseler Fener medyası başta olmak üzere herkes siz ne işe yarıyorsunuz diyecek

Sponsor gelirleri vs var diyecekler ama paranın geliş zamanları belli. Futbolcu taksit ödemeleri var kulüplere vs. Sonuç olarak ödeme yükü bazen çok oluyor ve gelen gideni kotarmıyor. Döndürebilmek için sürekli kasa kolaylığı yapmak şart.

Dursun ve Erden dışında yapan yoktu. Şimdi biri gitti. Hamleler daha kolay olmayacak bunu yapan x bir kişi çıkmazsa. Transfer dediğin anlık bir şey. Pat diye fırsat çıkıyor ve o an bitirmezsen %20 daha fazlasına olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt