Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot Maks

4.5 Milyon Euro (Net)

4.5 Milyon Euro (İmza Parası)

Toplamda 3 senelik kontrat ve senelik 6'nın üstüne asla çıkmazlar. İcardi 6 alıyorken Rabiot'a ondan fazla verilmez imza ile birlikte.

Sponsor devreye girecekse belki kulübe yükü 4 olacak şekilde rakamlar revize edilebilir.

Ama sanmıyorum ben.

Araplar çekecek bu tarz oyuncuları, Araplara gitmek istemeyen burayada gelemk istemiyor zaten , umarım 10 gün içerisinde iş bitmiş olur , olmazsa bize yine salatalık kalır Azizim 🤓
Realist olmamız gerekiyor abi, burada her sezon aynı döngüye giriyoruz. Sezon sonunda Rabiot, Sabitzer peşinde koşturacaksan neden scout ekibin var ? Fransa 2. Liginde yok mu bir Appiah ya

işin saha içini kenara koydum

imza parası 12 istese mesela (hesap kolay olsun diye 12 diyorum 10 falanda derdim)
maaşta 9 dese

3 yıl olsa

12+27 den 39 M - senelik ortalama 13 M Eu maliyetli olur..

Bissakada arıza çıkardiyorduk bu kaos gibi iş olur gibime geliyor bizim ekonomide. burdaki olay Superstar kafasında 30 yaşındaki adam sana 3 senede başarı olarak ciddi katkı sağlarmı ki bu parayı çıkarsın gibi... böyle maliyette CL ye gidemedin mahfolursun.

çok sakat - isim güzelde.
Çok yüksek maliyetler farkındayım. Ama doğru yatırım yapılırsa her sene gelirlerin artar Şampiyonlar Ligi'ne girersin. Bu sene ligi kazanan direkt katılacak bir de. Bu durum maliyetleri normalleştirir.

Rakamlar net değil ama ortalama;
Tete - 3
Sergio Oliveira - 3
Leo Dubois - 2
Mathias Ross - 1
Zaniolo - 3
Wilfried Zaha* - 4
Hakim Ziyech* - 3

Şurada ciddi bir maaş paketi var. Sen buradaki maaşları boşaltıp üstüne satışlardan gelir de eklersen 5-6 topçuya 3'er maaş yerine 2 topçuya 5-6 maaş verebilirsin. 12 yabancı biraz buna zorluyor seni.

performans ve marjinal fayda olarak baktığımızda,

yunus > tete
berkan > oliveira
batshuayi > carlos v. olarak görünüyor.

yerli havuzu/aidiyet/maliyet/performans vb. tüm kriterler göz önüne alındığında, nerdeyse hiç transfer yapmadan bile rotasyonu geçen seneden iyi hale getirdik.

takım kurmak sadece transfer yaparak olmayacağı için öncelikle bu verimsiz yüksek kontratlı yabancıları çıkarmalıyız.

mesela oli berkanın süresinden, tete yunusun süresinden çalmamalı.

Rabiot Maks

4.5 Milyon Euro (Net)

Toplamda 3 senelik kontrat ve senelik 6'nın üstüne asla çıkmazlar. İcardi 6 alıyorken Rabiot'a ondan fazla verilmez imza ile birlikte.

Sponsor devreye girecekse belki kulübe yükü 4 olacak şekilde rakamlar revize edilebilir.

Ama sanmıyorum ben.
bu dediğinden gidelim
4.5 imza + 13.5 3 senelik maaş - 18 /3 - senelik 6 M maliyet.

bu kafalara gelirse eyv - zaha maliyeti oluyor (belki daha az)

ama sanmıyorum buralara iner - mümkün değil.

Rabiot Maks

4.5 Milyon Euro (Net)

Ama sanmıyorum ben.

Alpayım 10 imza parası, 10 da yıllık net, 3 yıllık sözleşme. Maliyet 40 milyon euro olur tahminim

Çok yüksek maliyetler farkındayım. Ama doğru yatırım yapılırsa her sene gelirlerin artar Şampiyonlar Ligi'ne girersin. Bu sene ligi kazanan direkt katılacak bir de. Bu durum maliyetleri normalleştirir.

Rakamlar net değil ama ortalama;
Tete - 3
Sergio Oliveira - 3
Leo Dubois - 2
Mathias Ross - 1
Zaniolo - 3
Wilfried Zaha* - 4
Hakim Ziyech* - 3

Şurada ciddi bir maaş paketi var. Sen buradaki maaşları boşaltıp üstüne satışlardan gelir de eklersen 5-6 topçuya 3'er maaş yerine 2 topçuya 5-6 maaş verebilirsin. 12 yabancı biraz buna zorluyor seni.
dediğim denklem o işte - zaten ekonomik olarak rahtlarsa kulüp dediğinişler bizim adımıza başarıyla paralel.

ama o rahatlığın henüz tam yok - 1 başarısızlıkta çok fena dengen bozulur. o tartı şimdilik çok hassas onu demeye getiriyorum. kaldı ki ben zaha 4 müdür onda bile soru işareti var kafamda - ama önemli değil resmiyi konuşmak lazım sonuçta.

emin o kadar iyi mi gerçekten

yangından ötürü vazgeçilirse pişman olmayız inşallah

GÜncel Fransa Milli takimi oyuncusunu baska türlü ikna edemezsin zaten bir türk takimi olarak. Ne bekliyordunuz? Babasinin hayrina oynayacak degil. Pahali ise alternatiflere yönelmek lazim

Varya su an kulüpte güvendigim tek kisi Okan Buruk olabilir

Sanchez
Nelsson
Bardakçı
Emin

bu rotasyon bize yeterli olur.

Yedek bek olarak Zeki de gelirse, Kaan sağ bek ve orta saha alternatifi olarak süper yedek olarak değerlendirilir.

İlk 11 için

1. Tempolu ve topu öne taşıyan orta saha (Fofana ve muadili)
2. İkili mücadele canavarı ve dribblingçi bek (Bissaka)

Bu ikisi minimum 35 Milyon Euro.

Zaten bunlar doğru seçilirse başka transfere de gerek yok. Belki yerli sol bek olabilir Berkay vs maliyeti uygun olursa ve Dubois giderse.

Muslera-Günay-Jankat
Nelsson-Sanchez-Bardakçı-Emin
Bissaka-Kaan-Köhn
Torreira-Fofana/X-Berkan-Demirbay-Eyüp
Barış-Yunus-Kerem-Zaha
Mertens-Ziyech
İcardi-Batshuayi

Kusura bakmayın nöbeti aksattım bugün geldim şimdi işimin başındayım kimi sattık kimi alamadık

Biz tepkimizle transfer komitesine yol gösteriyorsak, hakkaten komple istifa edip gitsinler.

100 milyonluk topcularin yedek kaldığı Fransa'da banko oynuyor yaşı 29 bonservisi yok istemesi bence gayet normal..
Biz geleceğimizi düşünüyorsak böyle sapıkça işlere bulasmamaliyiz..
Zaten Rabiot buraya niye gelsin ki en basit geldigi an Fransa Milli takimindaki yerinden olur . Boey bizdeki oyununu Hollanda'da bile gösterse Milli takıma girerdi..
Kante çağrılıyor?

Alt yapıda başka oyuncu yok mu ?
Şampiyonlar ligine yazınca maçlarda oynaması mı lazım?
Bence Emin olayını çok büyütmeye gerek yok. Tabi ki en yüksek fiyata satalım ama burada ki fiyatlara çıkma ihtimali zor. Keşke hoca oynatsa da kalsa. Ama burada yangın yapanların ilk hatasında üçe beşe bakmadan satın diyeceğinden adım kadar eminim.
Demek ki yokmuş

Geçen sene 25 kişilik listeye 21 kişi yazabildin bu yüzden (yanlış hatırlamıyosam böyleydi)

Berkanı bile yazamadın listeye bu yüzden genoaya gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt