Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin'in kaptı kacti ya gitmemesini önce Haluk sonra da Ugur Karakullukcu'nun yaptığı yangın yayına borçluyuz. Bu ikise de omurgalı adamlar. Doğru olanı görüp, Galatasaray'a kimin zarar verdiğine bakmaksizin, adını söyleyen insanlar. Bravo. Ülke nüfusunun 20% si böyle olsa bu ülke ucardi.
Ne dote ampul girerdi ne vatana Suriyeli.

Emin'in kaptı kacti ya gitmemesini önce Haluk sonra da Ugur Karakullukcu'nun yaptığı yangın yayına borçluyuz. Bu ikise de omurgalı adamlar. Neyin doğru olduğuna inanıyorsa, Galatasaray'a kimin zarar verdiğine bakmaksizin, adını söyleyen insanlar. Bravo. Ülke nüfusunun 20% si böyle olsa bu ülke ucardi
Ne dote ampul girerdi ne vatana Suriyeli.
Uğurla ilgili buraya 1000 tane flood atılır yaptığı açıklamalardaki sinsiligi falan. Omurga ve uğur aynı cümlede yan yana gelemez.

Emin stoper -onlibero ciddi cok iyi alternatif,top kabiliyeti bilhassa muthis

Uğurla ilgili buraya 1000 tane flood atılır yaptığı açıklamalardaki sinsiligi falan. Omurga ve uğur aynı cümlede yan yana gelemez.
Okuduğumu, duyduğumu anlayacak eğitime sahibim. 48 yildirda Galatasarayliyim. Ugur'u çok dinledim. Tetenin transferinde ki tepkisinden tut, Erden gidince ki öfkesi, Sasha boey gidip yeri olmayınca ki eleştirisi. Şimdi Emin olayında çıkışı. Bunlari başkan dahil isim vererek eleştirmesi mi omurgasizlik? Tam tersi, ben pırıl pırıl, omurgalı, bir Galatasarayli görüyorum.

Son düzenleme:
Gelmek istese bonservisine bas 20'yi Fofana'yı al senelik de 3 kontrat ver.

Ama sanmıyorum.

Hojberg listede 4.sirada galiba abi,fofana ilk bence

Ona o kadar verilmez yaşı var ama Tottenham da en az 10-11 ister.

Pazarlıkla 9 civarına maksimum çekilir. Hojberg senelik en az 3.5 ister tabi bu arada.

Fofana gelmek istese bence alırdık. İmkansıza yakın ama en istediğim oyuncu.

Evet forma numarası mı/ transfer numarası mı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt