- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Bende çok kıymetli buluyorum en azından kimse at koşturamıyor istediği gibi.Pek sevilmiyor ama Süheyl Batum'un projeler konusundaki bu denetimi çok değerli.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende çok kıymetli buluyorum en azından kimse at koşturamıyor istediği gibi.Pek sevilmiyor ama Süheyl Batum'un projeler konusundaki bu denetimi çok değerli.
Evet forma numarası mı/ transfer numarası mı?
Evet forma numarası mı/ transfer numarası mı?

Degeri neye göre 40 milyon. Şu anda bedava işte 40 milyon vermelerine gerek yok alsin Avrupalılar. Senelik 10 milyon para mı onlar için.Rabiot gibi oyuncuyu az paraya alamazsınız.degeri 40 milyon normalde.o yüzden parayı akitacaksin,bu da sponsorla mümkün.2 sene için değer
Bizimkiler 4 maaş gerisini imza parası verir. Bu işlerde çözüm çok. Çıkan toplam para önemli.Rabiot juventusun net 7m teklifini beğenmemiş. Torreiranın 3.5 aldığı yerde yanında oynayacak orta saha oyuncusuna yıllık 10 kağıt veremeyiz gerçekçi olmak lazım.
Veronique RabiotRabiotun anasının adı ne,ülkeye tatile falan geliyor mu bi bakak
Hojbjerg > Dortmund
8 milyon euroluk kazık yani.FB Lindelöf'ü alır Becao'yu beğenmiyormuş Mourinho.