- 1 Ağustos 2009
- 46.580
- 48.846
- 4.708
İmaroo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stats olarak mı diyorsun bana göre mi reis?Mctominay ve Rabiot karşılaştırması yok mu
ikisi deStats olarak mı diyorsun bana göre mi reis?
olmazMuslera
Doue Davinson Abdülkerim Köhn
Lo Celso Torreira Rabiot
Ziyech Icardi Barış
McTominay gelirse @Onur Bakır ile birbirimize nude atacağız
Helal olsunMuslera
Doue Davinson Abdülkerim Köhn
Lo Celso Torreira Rabiot
Ziyech Icardi Barış
Nasıl olmuyo ya manyak kadro kurmjs
Statslarını bilmiyorum da ben karşılaştıracak olursam rabiota iyi pasör baya sergionun tempolu hali derdim. Mctominay da rabiota gore daha tempoludur cigersiz çünkü herif ama rabiot kadar da iyi pasör değil ayaklarıda iyi değil o kadar ikisi de ligde baya gol atar bence içeriye girdiginden ama rabiot baya asistte yapar gibi.ikisi de
bu kadro çalışmaz, tıkanırNasıl olmuyo ya manyak kadro kurmjs
bu nasıl iş olm rabioata ayaksız diyen var burdaStatslarını bilmiyorum da ben karşılaştıracak olursam rabiota iyi pasör baya sergionun tempolu hali derdim. Mctominay da rabiota gore daha tempoludur cigersiz çünkü herif ama rabiot kadar da iyi pasör değil ayaklarıda iyi değil o kadar ikisi de ligde baya gol atar bence içeriye girdiginden ama rabiot baya asistte yapar gibi.

Herifin en iyi seyi pasörlügu yani ayaklarının iyi olması yavbu nasıl iş olm rabioata ayaksız diyen var burda![]()

Herifin en iyi seyi pasörlügu yani ayaklarının iyi olması yav![]()