Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Yürü” sözünü aldı.

Yusuf Günay başta olmak üzere bazı isimlerin çıkarılma ihtimali var veya Servet Yardımcı ile karşılıklı seçime girecekler.

(343 Digital)

Bu arada Rabiot için tipine bakıp Oliveira'ya benzeten büyük yanılıyor. Acayip çalışkan, kuvvetli ve dinç bir oyuncu. Ayrıca feci istikrarlı bir profil ve kolay kolay maç kaçırmıyor

Yıllık €10m eder mi bilmem ama ben yıllık €10m vererek daha iyi bir herif alabileceğimizi sanmıyorum güncel pazarda

Bu arada Rabiot için tipine bakıp Oliveira'ya benzeten büyük yanılıyor. Acayip çalışkan, kuvvetli ve dinç bir oyuncu. Ayrıca feci istikrarlı bir profil ve kolay kolay maç kaçırmıyor

Yıllık €10m eder mi bilmem ama ben yıllık €10m vererek daha iyi bir herif alabileceğimizi sanmıyorum güncel pazarda
Vala ben geçenlerde bi şampiyonada izledim ve çok begendim bu adamı abi

Gravenberch double pivotta oynayabilir mi sizce

Bir de Lokonga transferine mi sulansak acaba, Sevilla çingenelik yapıyor araya girip alabiliriz

Rabiot geldi mi emin kaldı mı?

Rabiot'u turnuva sonu kampa yetiştirip beşiktaş maçına tam gaz girmeliyiz.

Rabiot tam hocanın istedigi adamlardan bu arada hem tempolu olsun hem ayagi iyi olup güzel pasör olsun ama oyle dedigimizde 40-50 milyon oluyor diyor ya bonservisi olsa rabiotta öyle olur zaten :asd:
3'lü de daha verimli sanki. 2'li oynayacaksak herife yazık olabilir yaw.

02123431905...

Bahsedilen numara galiba. Bir kadın aradı, ismimle hitap ederek dergi mergi filan diye anlatmaya başladı. Biraz dinlesem mi diye düşündüm ama uzatmak da istemedim; sahtekar olduklarını, bir daha aynı tezgaha gelmeyeceğimi söyledim. Teşekkür ederek kapattı.

Aynı numara olup olmadığını hatırlamıyorum; 6-7 yıl önce yine telefonla arayarak imzalı orjinal forma diye pazar işi çakma bir şey göndermişlerdi. Önceden Store' dan alışveriş yaptığım için numaramı biliyorlardır diye şüphe duymamıştım. Çakma formanın fotosunu da paylaşmıştım burada.

Doğrudan sahtekar bunlar, boş bulunup canınız sıkılmasın diye bahsetmek istedim...

02123431905...

Bahsedilen numara galiba. Bir kadın aradı, ismimle hitap ederek dergi mergi filan diye anlatmaya başladı. Biraz dinlesem mi diye düşündüm ama uzatmak da istemedim; sahtekar olduklarını, bir daha aynı tezgaha gelmeyeceğimi söyledim. Teşekkür ederek kapattı.

Aynı numara olup olmadığını hatırlamıyorum; 6-7 yıl önce yine telefonla arayarak imzalı orjinal forma diye pazar işi çakma bir şey göndermişlerdi. Önceden Store' dan alışveriş yaptığım için numaramı biliyorlardır diye şüphe duymamıştım. Çakma formanın fotosunu da paylaşmıştım burada.

Doğrudan sahtekar bunlar, boş bulunup canınız sıkılmasın diye bahsetmek istedim...
1719931310869.webp

okan hoca dönmez. rabiotu da boşa istiyor (tabi eğer istiyorsa). bizim sistemde başarılı olma ihtimali yok
Torreira da 4-3-3 oyuncusuydu, Arsenal ile 4-2-3-1 oynarken kötü oynuyordu yanında Xhaka önünde Özil ile. Atletico'dayken de çift orta sahada istenileni verememişti. Rabiot da tıpkı Torreira gibi öyle ekstra bir herif ki ligde bu ikiliyle çift orta sahalı oynayabiliriz, zaten Mertens de tembel bir adam değil

Avrupa'da sıkıntı yaşarız orası doğru. Fakat Avrupa'da 4-2-3-1 ile istikrarlı başarı yakalayabilmek için sağ bek, sol bek, Mertens veliahtı ve belki bir de kanat lazım Torreira partneri dışında. Torreira partnerinin de Bruno Guimaraes ayarında bir topçu olması lazım

Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”

Haber almama hırsından ve işe çomak sokma merakından dolayı adam en alakasız , ismi geçmemiş isimleri bile sallıyor

Ona bile ihtimal varsa çomak sokayım diye

Burhan nefretlik bir adamsin yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt