Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten sıfır ihtimal veriyorum ama ola ki gerçekten geldi bize; Rabiot mevzusundan fena halde 3 ay top oynayıp sonra 20 milyon paranın ve İstanbul'un keyfini çıkartacak oyuncu vibe'ı alıyorum. 29 yaşında Fransa milli takımında + Juve'de oynayıp, üstüne Juve'den yeni teklif aldığı halde para için TR'ye gelen herifin aklında ne kadar futbol oynamak olur, iyi düşünmek lazım. Yıllık söylendiği gibi 8-10 milyon maaş ile 3 yıllık sözleşmeyi bu adama vereceğime, gider basar 15-20 milyonu daha no-name birini alırım, yıllık maaşı 5'de 1 fiyatına filan olacağı gibi ilerde para da kazanırım.

Zaten sıfır ihtimal veriyorum ama ola ki gerçekten geldi bize; Rabiot mevzusundan fena halde 3 ay top oynayıp sonra 20 milyon paranın ve İstanbul'un keyfini çıkartacak oyuncu vibe'ı alıyorum. 29 yaşında Fransa milli takımında + Juve'de oynayıp, üstüne Juve'den yeni teklif aldığı halde para için TR'ye gelen herifin aklında ne kadar futbol oynamak olur, iyi düşünmek lazım. Yıllık söylendiği gibi 8-10 milyon maaş ile 3 yıllık sözleşmeyi bu adama vereceğime, gider basar 15-20 milyonu daha no-name birini alırım, yıllık maaşı 5'de 1 fiyatına filan olacağı gibi ilerde para da kazanırım.
Galatasaray gibi bir takımla Avrupa'da başarı yakalarsa bu oyuncu için çok daha "cool" bir şey oluyor bence.

ben hala diyorum bilal kısanın bi tık üstünden fazla değil rabyo
tapatalk_1652737977305.webp

Galatasaray gibi bir takımla Avrupa'da başarı yakalarsa bu oyuncu için çok daha "cool" bir şey oluyor bence.
Orası öyle tabii ama bu yaş/statüdeki bir oyuncu bu motivasyon ile gelir mi bize, o ayrı konu. Sonuçta adamın GS ile bir bağı yok, her zaman en tepede çok sağlam maaşlara oynamış bir oyuncu -PSG, Juve, Fransa mili takımı-. TR Ligi'ne olan bakış açısı da malum.

02123431905...

Bahsedilen numara galiba. Bir kadın aradı, ismimle hitap ederek dergi mergi filan diye anlatmaya başladı. Biraz dinlesem mi diye düşündüm ama uzatmak da istemedim; sahtekar olduklarını, bir daha aynı tezgaha gelmeyeceğimi söyledim. Teşekkür ederek kapattı.

Aynı numara olup olmadığını hatırlamıyorum; 6-7 yıl önce yine telefonla arayarak imzalı orjinal forma diye pazar işi çakma bir şey göndermişlerdi. Önceden Store' dan alışveriş yaptığım için numaramı biliyorlardır diye şüphe duymamıştım. Çakma formanın fotosunu da paylaşmıştım burada.

Doğrudan sahtekar bunlar, boş bulunup canınız sıkılmasın diye bahsetmek istedim...
sabah bende bir adama sövdüm ...numara aynı - İmzali forma satıyoruz dediler banada

ama samsung var - arayan id kayıtlıysa googleda onun adını veriyor - hangi ofisi kullanıyorlarsa HARLI CAFE diye numara çıkınca fena giydirdim.

sonra baktım burası şişlide bir yer ...kastım googledan sokak görünümünden adrese gittim....katlı otopark çıktı...

Rabiotu istiyorsak onun isteyecegi 8-10 maaşada okayiz demektir zaten. Ve kulüp farketmez adamin annesi paragöz herkesten çok para istiyor bize özel ancak turkiye diye 1 tık fazla istemiş olabilir o kadar. Juve ile 7 veriyorlarken daha fazla istedi diye anlaşamamışlar.

Halukta 343 DERBİ programında yöentim konusuna iyi dokunuyor..

işin özetinde belli lonca adamlar yemiş erden timuru - dursunda sahip çıkmamış bu artık kanıtlandı gibibir şey.

Fatih Altaylı tarafındaki yayında - tahmmine Fatih Altaylı'da dahil - istmeiyor sanırım yetki verilmesini.

bu konu çıtırdadi - çatlaklar ne zaman büyüyecek acaba - bildiğin saatli bomba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt