Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabah bende bir adama sövdüm ...numara aynı - İmzali forma satıyoruz dediler banada

ama samsung var - arayan id kayıtlıysa googleda onun adını veriyor - hangi ofisi kullanıyorlarsa HARLI CAFE diye numara çıkınca fena giydirdim.

sonra baktım burası şişlide bir yer ...kastım googledan sokak görünümünden adrese gittim....katlı otopark çıktı...
Bahsettiğim numara kulübe aitmiş; paylaşıldı.

Anlaşmaya yakın biri olsaydı Batsuayi ile beraber açıklanırdı ,en az 15 gün birşey çıkmaz

Bu arada Rabiot için tipine bakıp Oliveira'ya benzeten büyük yanılıyor. Acayip çalışkan, kuvvetli ve dinç bir oyuncu. Ayrıca feci istikrarlı bir profil ve kolay kolay maç kaçırmıyor

Yıllık €10m eder mi bilmem ama ben yıllık €10m vererek daha iyi bir herif alabileceğimizi sanmıyorum güncel pazarda
Rabiot ve höjbjerg i beğenmeyen renkdaşları şaşkınlıkla karşılıyorum. Bu ligin üstünde kalitedeler ve bitik hale gelmiş isimli oyunculardan değiller.

Halukta 343 DERBİ programında yöentim konusuna iyi dokunuyor..

işin özetinde belli lonca adamlar yemiş erden timuru - dursunda sahip çıkmamış bu artık kanıtlandı gibibir şey.

Fatih Altaylı tarafındaki yayında - tahmmine Fatih Altaylı'da dahil - istmeiyor sanırım yetki verilmesini.

bu konu çıtırdadi - çatlaklar ne zaman büyüyecek acaba - bildiğin saatli bomba.
Altaylı ya kstılıyorsa zaten konuşmama ihtimali yok

ABD'li Ozan Tufan (Weston McKennie) bu yaz dönemi Juventus'tan ayrilabilir

Bahsettiğim numara kulübe aitmiş; paylaşıldı.
biliyorum - ben HARLI CAFE neymiş diye merak ettim :D

bende numara görünmedi sadece - sonradan farkettim - baya baya aşağıladım adamı yav. Onlarda aradıkları yerin google tag ini düzeltsinler arkadaş napim...bu ortamda hayatta güvendiğim olaylar değil :D

Zaten sıfır ihtimal veriyorum ama ola ki gerçekten geldi bize; Rabiot mevzusundan fena halde 3 ay top oynayıp sonra 20 milyon paranın ve İstanbul'un keyfini çıkartacak oyuncu vibe'ı alıyorum. 29 yaşında Fransa milli takımında + Juve'de oynayıp, üstüne Juve'den yeni teklif aldığı halde para için TR'ye gelen herifin aklında ne kadar futbol oynamak olur, iyi düşünmek lazım. Yıllık söylendiği gibi 8-10 milyon maaş ile 3 yıllık sözleşmeyi bu adama vereceğime, gider basar 15-20 milyonu daha no-name birini alırım, yıllık maaşı 5'de 1 fiyatına filan olacağı gibi ilerde para da kazanırım.

Keske ama ne bizim yonetimde bir oyuncuya 20 milyon basacak cesaret var ne de oyuncuyu ikna etme kabiliyeti. Fofana ve Thuram’ı ikna edebilseler 20 basıp alınabilecek oyuncular, sozlesmelerinin son senelerinde olduklari icin.

Florya konusunda şüpheler varsa yetki vermemek, devamında belki de seçime gitmek daha da doğru olur. Gs nin kurtuluşu olarak görülen riva dursun özbek döneminde yok olup gitti borçlar hala yığınla duruyor

Altaylı ya kstılıyorsa zaten konuşmama ihtimali yok
benim tanıdığım erden timu agresif şekilde kimseye sallamaz - alttan alır

fatih altaylı becerikli gazeteci soruya aldığı cevaplarla zaten yorumlayrak açık eder Erden etmesede...

şu an iple çekiyorum.

sonra 6 temmuzda" kapım açık" paragrafını görmeyi bekliyorum

benim tanıdığım erden timu agresif şekilde kimseye sallamaz - alttan alır

fatih altaylı becerikli gazeteci soruya aldığı cevaplarla zaten yorumlayrak açık eder Erden etmesede...

şu an iple çekiyorum.

sonra 6 temmuzda" kapım açık" paragrafını görmeyi bekliyorum
Başkan adayı olamıyor galiba.

10 yıl galiba. 8 seneydi ET
e tmm işte 2026 2 sene uzakta.

(bir deniz zorlu special haketti bu hesap bence)

DZspecialTamam.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt