Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani 20-25 m euro kazanacaktık

16 m diyolar o da opsiyonlu kiralık

Allahın beceriksizleri adamı kampa trye bile getiremiyolar bu bi yandan emin bi yandan florya bi yandan

Allah kahretsin
Cenk Ergün nereden bilsin oyuncu satmayı o 29 yaşlarında ki oyunculara yüksek maaş ve uzun kontrat vermede uzman. Teklif geldi mi dursunu darliyordur başkan bu iyi fiyat satmazsak elimizde kalır diye.

1719940449618.webp

Satin alma opsiyonlu kiralamak yerine 10 milyona falan satin gitsin iste

Bu herif bir seneyi daha bos gecirirse elimizde patlayacak

1 aydır pazarlık yapıp 16-17'ye zorunlu olmadan kiralamak ne desem bilemedim.

kaçtan açılmış olabilir ki pazarlık zaten? adamların ilk teklifinden ne kadar ileri taşımış olabiliriz pazarlığı?

üstelik iki takım istiyordu bir de değil.

1 aydır pazarlık yapıp 16-17'ye zorunlu olmadan kiralamak ne desem bilemedim.

kaçtan açılmış olabilir ki pazarlık zaten? adamların ilk teklifinden ne kadar ileri taşımış olabiliriz pazarlığı?

üstelik iki takım istiyordu bir de değil.
Ilk teklifleri 13-14 milyon euro civari olmali yanlis hatirlamiyorsam.

Zaniolo 1m kiralık 15 opsiyon

Elde var 1m

Emin 2.5a satış

Elde var 3.5 m

Yarısı bb ye gitti kaldı elde 1.75 m

Zaniolo ve eminden 1.75 m euro kazanabilmeyi sadece dursun başarabilirdi

Hakim gözümüzün yaşına bakarsa o para da tetenin tazminatının dosya masrafına gider

Arkadas zor birsey değil bu olay
Zorunlu satinalma yoksa kiralik vermiyoruz 15 milyon peşin getiren alır
Almiyormusunuz hemen dön kampa gel dersin oyuncunun çakal menajeri zoru görünce anında zorunlu satın almayı koydurur sozlesmeye

Ilk teklifleri 13-14 milyon euro civari olmali yanlis hatirlamiyorsam.
Daha önceden Di Marzio 5+15 dememiş miydi teklifleri? Bizim anlaşmama noktamız zorunlu satın alma olmamasıydı diye hatırlıyorum haberi. Fiorentina 16 veriyordu zorunlu ile haberler böyleydi sanki. Her neyse Kap'ı görmek lazım. Zorunlu olmayan şarta bağlı bir opsiyon bence yanlış bir anlaşma olur.

Daha önceden Di Marzio 5+15 dememiş miydi teklifleri? Bizim anlaşmama noktamız zorunlu satın alma olmamasıydı diye hatırlıyorum haberi. Fiorentina 16 veriyordu zorunlu ile haberler böyleydi sanki. Her neyse Kap'ı görmek lazım. Zorunlu olmayan şarta bağlı bir opsiyon bence yanlış bir anlaşma olur.
O daha sonraki yeni teklifi olmali. Tam hatirlamiyorum gerci neyse gitsin kurtulalim sundan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt