Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.413
- 72.956
- 5.188
Kimseyi alamıyoruz lan nasıl bi döneme denk geldik. Adam praları naptıysa 1-2 m satışlarla para toplamaya çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satmıyoz ki.Nicolo satışı ile beraber herhalde sağ bek alacağız. Orta saha ise ikinci kampa kadar sürecek sanıyorum.
Yani o da doğru, kiralıyoruz. Bilmiyorum, sağ bek alalım istiyorum artıksatmıyoz ki.

72 yerimden bıçaklanmış gibi oldum
Ndombele nice e gitti. Beleş adamı kaçırdıkKötü bir yönetimimiz var. Ndombele bile getiremez bunlar
Düğmeli boxerdan da çok çıkarYırtık dondan çıkan p gibi nöbet
cüzdan lazım dolu bir cüzdanBayern Münih, Noussair Mazraoui'yi Satış Listesine Koydu
Bayern, bu yaz ayrılması beklenen Noussair Mazraoui için € 20M- € 25M istiyor. Türkiye Süper Lig kulüpleri de ilgi gösteriyor. [Sport Bild]www.gscimbom.com.tr
Rabiot, Senelik Net 7 Milyon Euro'nun Üzerindeki Teklifi Geri Çevirdi
Fabrizio Romano: "Rabiot'un Juventus'taki dönemi yeni anlaşma üzerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle zorlaşıyor. Juventus, net 7 milyon Euro'nun üzerindeki maaşlı teklifle ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inanıyor. Rabiot diğer kulüplerle de görüşüyor."www.gscimbom.com.tr
Düğmeli boxer giyende ne biliyimDüğmeli boxerdan da çok çıkar
dümdüz 10 verene satın diye götümüzü yırtıyoz aylardırŞu zanyolo'da opsiyon rakamını yükseltmekten ziyade zorunlu opsiyonun devreye gireceği maddelerde iyileştirme yapsınlar bari. Direkt satılamayacağı belli oldu.
Ara sıra giyerim iyi oluyorDüğmeli boxerdan da çok çıkar