Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot falan imzalamadigi sürece 6sina kadar yetki verilmemeli dursuna.He gider rabiotu getirir o zaman versinler ama doue bile getirse almamalı.Artik şart kosulmali bu tarz şeyler eskiden başkan olmadan önce şunu bunu getirecem denirdi en son unal aysal elmander demişti mesela.
Transfere göre yetki verilmesi daha da yanlış bir durum.Kulubun geleceğini Rabiot mu kurtaracak renkdas.

Abi @Tuna Köse madem teknik ve oyun görüşü kadar driplinge ve hıza önem veriyosun,furkan sans bulursa lütfen izle,berat lusu da öyle. berk kizildemiri zaten biliyosun
Bunların hepsinin pişmesi lazım. Mevcut ülke futbol yönetmeliğiyle bu çocukları da harcarız. Bunların içinde berk daha önde, biz kullanamayız o nedenle ya 3.ligden bir kulüp alıp oynatacağız yada özel yasa ile b takımları içeren bir sistem gelip hibrit bir şekilde oyuncuları a takıma istediğimizde alabilmeliyiz.

Transfere göre yetki verilmesi daha da yanlış bir durum.Kulubun geleceğini Rabiot mu kurtaracak renkdas.
Başarı lazım renktaş nispeten oturmuş kadro ve hoca var o yüzden ben başkanın filan pek etkisi olacağını sanmıyorum.Iyi oyuncu geldiği sürece şampiyon oluruz bence , şampiyonluğa bakıyorum.Zaten her gelen yemeye geliyor o yüzden floryaya filan pek girmiyorum , adnan Polat da Mecidiyeköyu beleşten bırakmıştı mesela bu maalesef bizde yıllardır gelen bir sorun o yüzden sadece transfere bakıyorum yönetimsel durum olarak

Zorlun satın almanın ne olduğundan haberi yok gazetecinin. Zorunlu değil şarta bağlı satın alma oluyor 20 maç oynarsa alınacak maddesi varsa bu adamlar bu işten para kazanıyor arkadaş. Onun dışında keşke doğru olsa haber 6 kiralama iyi 20 maç ilk 11 değil de sonradan süre alma şeklindeyse çok iyi olurdu ama sanmıyorum öyle olacağını.

6 milyon hiç gerçekçi gelmiyor Aston Villanın geçen sezon 5 verdiği yerde. 15 milyonun 11i kiralık çıkmış olursa temiz iş olur

20 maçta süre alırsa diyor nevzat, ilk 11 değilmiş. Kiralama bedelini mümkün olduğunca yukarı çekmek mantıklı, bonservis işinde karın %20 sini vermemiz gerekecek o sınırda bırakmak lazım.

Bence biz ℅50 vermemek için opsiyon 15 gerisi kiralama ücreti istiyoruz.
Kiralama ücretleri kar olmuyor herhalde.

Süreye bağlı herhangi bir teklifi o kulüp çürütmek için her şekle girer sezon içinde.

herif oynadığı maçların çoğunu 0-12 isabetli pas istatistiği ile kapatacağından 19. maçtan sonra yedek klübesine bile almazlar şartlı martlı vermeyin boşuna.
Gasperini scamacca'dan bile inanılmaz verim alıyor zaniolo gibi yetenekli oyuncudan çok daha fazlasını alır.En doğru yere gidiyor

O zaniolo sopari Galatasaraya muhtaç kalacak sene sonu, hiç merak etmeyin siz.mevcut yabanci sınırı 14 oldugunda bile merhamet edilip yüzüne bakılacak mi gorecegiz.herseyin bi bedeli var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt