Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif oynayacağı maçların çoğunu 0-12 arası isabetli pas istatistiği ile kapatacağından 19. maçtan sonra yedek klübesine bile almazlar şartlı martlı vermeyin boşuna.
taraftar ve yöneticiler bunu anlamıyor maalesef. Bu teneke direkt bonservisiyle satılmalı. Camia olarak bir daha böyle al-satçı kafası işlerede girmeyelim. Lüzumsuz transferdi şimdi uğraşıp duruyoruz.

O zaniolo sopari Galatasaraya muhtaç kalacak sene sonu, hiç merak etmeyin siz.mevcut yabanci sınırı 14 oldugunda bile merhamet edilip yüzüne bakılacak mi gorecegiz.herseyin bi bedeli var
Ben her zaman söylüyorum renkdas o adam başarılı olamaz kalitesiyle alakalı değil.Mental sorunları çok fazla.Buraya transfer oluyor başka takıma gitmek istiyor gittigi takımda başarılı olamıyor.İtalya ligine dönmek istiyor.Roma taraftarı da çok seviyordu aynen bu nedenlerden dolayı biktilar artık.

Ben her zaman söylüyorum renkdas o adam başarılı olamaz kalitesiyle alakalı değil.Mental sorunları çok fazla.Buraya transfer oluyor başka takıma gitmek istiyor gittigi takımda başarılı olamıyor.İtalya ligine dönmek istiyor.Roma taraftarı da çok seviyordu aynen bu nedenlerden dolayı biktilar artık.
Eski kız arkadaşım gibi ne istediğini bilmiyor

Hergun orta saha sağ bek tamam yolda haberleri çıkıyordu milli maçı fırsat bilip uydurma haber de vermiyorlar.

Hep bir ağızdan bu hafta çok hareketli gelecek diye yaygara kopartmışlardı, haftanın ortasına geldik yaprak kımıldamıyor.

Yok mu bizi şöyle şaşırtacak bir transfer

1720013787409.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt