- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.887
- 4.143
Adam Sky muhabiri sanmiyorumGaletti kolpanın adresi değil miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Sky muhabiri sanmiyorumGaletti kolpanın adresi değil miydi
Tier 5 falandı bir ara.Galetti kolpanın adresi değil miydi
sky'ın boş atanı, ali naci gibi emoji manyağı diye hatırlıyorum.Adam Sky muhabiri sanmiyorum
niye gülüyonuz yaw
sabah aksam dursuna sallayıp yaptıgı tesisteki antrenmanı mı izleyeceksin renktaş1 saat 15 dk sonra kemerburgaz idmanı var ..
evet - acele ile inat ettiği şeyin ne halde kullanıldığını görmek istiyorum.sabah aksam dursuna sallayıp yaptıgı tesisteki antrenmanı mı izleyeceksin renktaş
2 senedir sampiyonevet - acele ile inat ettiği şeyin ne halde kullanıldığını görmek istiyorum.
sabah akşam dursuna sallamaıyorum - 2 sene önce seçildiğinden beri sallıyorum güvenmediğim noktalarda.ki bunlar spesifik olarak GS geleceği ile ilgili futbolla alakası yok.
fbye destek olmayalım sayın zeytinlilaviva cikolata yiyorum su an merak eden varsa
şampiyon olunca dertlerin bitmiyor - orda ayrılıyouz.2 senedir sampiyon
sen sallamaya devam et desteklersen sorun çıkar!
Nöbeti trollhaneye çevirdinizlaviva cikolata yiyorum su an merak eden varsa
tek nöbet miNöbeti trollhaneye çevirdiniz
Sizin yüzünüzden üye kaybediyoruz
laviva cikolata yiyorum su an merak eden varsa
A. Polat nasıl bedava bıraktı yahu? Karşılığında bugün oynadığımız stad var elimizdeBaşarı lazım renktaş nispeten oturmuş kadro ve hoca var o yüzden ben başkanın filan pek etkisi olacağını sanmıyorum.Iyi oyuncu geldiği sürece şampiyon oluruz bence , şampiyonluğa bakıyorum.Zaten her gelen yemeye geliyor o yüzden floryaya filan pek girmiyorum , adnan Polat da Mecidiyeköyu beleşten bırakmıştı mesela bu maalesef bizde yıllardır gelen bir sorun o yüzden sadece transfere bakıyorum yönetimsel durum olarak