Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech satılacak gibi. Zaniolo da öyle. Tetê'nin kalma ihtimali de yok. Bu durumda sanıyorum sağ öne de transfer yapılcak. Moruţan kampa çağrılabilir.

Adam Sky muhabiri sanmiyorum
sky'ın boş atanı, ali naci gibi emoji manyağı diye hatırlıyorum.

bi şey yazmamış zaten ilk teklifimizi -paket halinde 21milyon sterlin- reddetmiş manu ve yenisi için hazırlanıyormuşuz. o teklif de uçuk bir teklif olmayacakmış.

doue ve assignon'dan bahsetmiş alternatif diye bir de.

sabah aksam dursuna sallayıp yaptıgı tesisteki antrenmanı mı izleyeceksin renktaş
evet - acele ile inat ettiği şeyin ne halde kullanıldığını görmek istiyorum.

sabah akşam dursuna sallamaıyorum - 2 sene önce seçildiğinden beri sallıyorum güvenmediğim noktalarda.ki bunlar spesifik olarak GS geleceği ile ilgili futbolla alakası yok.

evet - acele ile inat ettiği şeyin ne halde kullanıldığını görmek istiyorum.

sabah akşam dursuna sallamaıyorum - 2 sene önce seçildiğinden beri sallıyorum güvenmediğim noktalarda.ki bunlar spesifik olarak GS geleceği ile ilgili futbolla alakası yok.
2 senedir sampiyon

sen sallamaya devam et desteklersen sorun çıkar!

2 senedir sampiyon

sen sallamaya devam et desteklersen sorun çıkar!
şampiyon olunca dertlerin bitmiyor - orda ayrılıyouz.

başkan o sezon şampiyonsa her yapılacak hataya OK gibi bir bakış açımda yok.

bugün florya için eleştirdiğimiz şeyler geçmişte Riva 'da yapılan hatalarla alakalı ( bende öyle) - hala eni boyu tam belli değil ne durumda oralar.

düzgün yapılsaydı işler sıkı tutulup - her sene şampiyondun zaten %99 ... başkan kimmiş vs önemi kalmazdı. ufak detaylar bunlar.

Başarı lazım renktaş nispeten oturmuş kadro ve hoca var o yüzden ben başkanın filan pek etkisi olacağını sanmıyorum.Iyi oyuncu geldiği sürece şampiyon oluruz bence , şampiyonluğa bakıyorum.Zaten her gelen yemeye geliyor o yüzden floryaya filan pek girmiyorum , adnan Polat da Mecidiyeköyu beleşten bırakmıştı mesela bu maalesef bizde yıllardır gelen bir sorun o yüzden sadece transfere bakıyorum yönetimsel durum olarak
A. Polat nasıl bedava bıraktı yahu? Karşılığında bugün oynadığımız stad var elimizde

Bugünde herkes Türk olmuş

neyse gec olsun güç olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt