Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu fizik olarak düştüğü için öyle oldu muhtemelen. Yoksa ilk maçlarında gayet iyiydi savunmada.
Nedeni o mu değil mi anlaşılır sezon başladığında, ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ki Avrupa maçlarında da oynamadı. Arkasını boş bırakan bek kullanma lüksümüz yok. Nelsson da Apo da ağır, Davinson’nun da Napoli’ye gitme ihtimalinden bahsediliyor. Boey sadece kanadını değil, geçiş yediğimizde kademeyi de toparlıyordu.

Yahu kampanya falan bişiler yapmak lazım bu çapsızlara yetki falan verilmesin, koyalım aga tepkimizi, defolup gitsin şunlar

Nedeni o mu değil mi anlaşılır sezon başladığında, ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ki Avrupa maçlarında da oynamadı. Arkasını boş bırakan bek kullanma lüksümüz yok. Nelsson da Apo da ağır, Davinson’nun da Napoli’ye gitme ihtimalinden bahsediliyor. Boey sadece kanadını değil, geçiş yediğimizde kademeyi de toparlıyordu.
Boey bambaşka, Köhn bambaşka profilde bekler. Köhn'ün hücumda yarattığı derinliği de Boey yaratamıyordu. İyi bir kamp sonrası doğru kadro mühendisliği yaparsak Köhn'den de maksimum verimi alırız. Hücumdaki son pasları ve şutları çok değerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt