- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
Bu sıcakta transfer olmaz eylülü bekleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ucakci ne ara duyumcu oldu, gtten biseyler uyduruyo
Turkish Airlines'tan ayrilmis olabilir bu defa boyle deniyor sansini.
Nedeni o mu değil mi anlaşılır sezon başladığında, ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ki Avrupa maçlarında da oynamadı. Arkasını boş bırakan bek kullanma lüksümüz yok. Nelsson da Apo da ağır, Davinson’nun da Napoli’ye gitme ihtimalinden bahsediliyor. Boey sadece kanadını değil, geçiş yediğimizde kademeyi de toparlıyordu.Sezon sonu fizik olarak düştüğü için öyle oldu muhtemelen. Yoksa ilk maçlarında gayet iyiydi savunmada.
Bu sıcakta transfer olmaz eylülü bekleyin
Kemerburgaz serin yawBu sıcakta transfer olmaz eylülü bekleyin
benim yönetımle alakam yokMelihe cezayı bastın mi
Boey bambaşka, Köhn bambaşka profilde bekler. Köhn'ün hücumda yarattığı derinliği de Boey yaratamıyordu. İyi bir kamp sonrası doğru kadro mühendisliği yaparsak Köhn'den de maksimum verimi alırız. Hücumdaki son pasları ve şutları çok değerli.Nedeni o mu değil mi anlaşılır sezon başladığında, ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ki Avrupa maçlarında da oynamadı. Arkasını boş bırakan bek kullanma lüksümüz yok. Nelsson da Apo da ağır, Davinson’nun da Napoli’ye gitme ihtimalinden bahsediliyor. Boey sadece kanadını değil, geçiş yediğimizde kademeyi de toparlıyordu.
Süper moderatör yazıyor ulanbenim yönetımle alakam yok
Yönetime kafa mı tutuyon hirbo. Recep bu işi bitirmen lazim
95 yaşında nenemin bildiğini haber diye veriyoGökhan Dinç: "Zaniolo bir sonraki sene yeniden kiralanır o zaman belki zorunlu olur o da olmuyorsa sonraki sene olur."
Ya da kovulmuşta olabilir bilgileri dağıtıyor diye. Geçen sene ki ziyech sürprizini bu bozmuştu. Güzel organizasyonu baltalamıştı.Turkish Airlines'tan ayrilmis olabilir bu defa boyle deniyor sansini.
Bu ucakci ne ara duyumcu oldu, gtten biseyler uyduruyo
Masaja gittim bu ara cavuş mutluyduçavuşla tatil nasıl geçti
Gökhan Dinç: "Orta saha için aceleye gerek yok."