Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissouma gelmezse adımı Hüsnüşah Güneşdoğan olarak değiştirin diye söylediğini de belirtelim.Galatasaray Lemina'dan çıkıp Bissouma çekiyor via @Hüsnü Ayabakan
Burhan Can Terzi twiti göreceğime Turan Sports, HagiNewz, GSThrills twitleri görmeyi yeğlerim panda reyiz.Yasaklaya yasaklaya muhabir kalmayacak ortada. Transfer nöbeti de biraz bu değil midir zaten? Saçma haberler bile konuşulur.
Kulede sanenin yüzunde bernardo olmayan adam için bernardo mu? bu diye edilen sohbeti kaçırman iyi olmadı.Burhan Can Terzi twiti göreceğime Turan Sports, HagiNewz, GSThrills twitleri görmeyi yeğlerim panda reyiz.
okuyarak geliyorum geride kalıyorum maalesefKulede sanenin yüzunde bernardo olmayan adam için bernardo mu? bu diye edilen sohbeti kaçırman iyi olmadı.
<-goreceli elbette-> 5 tane bissouma'ya degismem lemina'yi .Galatasaray Lemina'dan çıkıp Bissouma çekiyor via @Hüsnü Ayabakan
Osimhennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gece gece haber sandım bir beğeni için mi bağırdın bu kadar
Osimhennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnstagramda gezerken görüp like atmıştır.Osimhen, Sane göndersine like atıyorsa adam telefon başında haber bekliyordur
febenin Leao‘yu alma ihtimali olabilir mi sizce Mourinho bağlantısı fln
febenin Leao‘yu alma ihtimali olabilir mi sizce Mourinho bağlantısı fln
Yok onlar şu an Son veya Grealish'i almak için bastırıyorlardır.febenin Leao‘yu alma ihtimali olabilir mi sizce Mourinho bağlantısı fln