Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.914
- 15.405
- 2.433
Gitmesini bende hiç istemiyorum. Takım atletizmi çökebilir. Osi'ninde ne olacağı belli değil.İnşallah yalan haberdir
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesini bende hiç istemiyorum. Takım atletizmi çökebilir. Osi'ninde ne olacağı belli değil.İnşallah yalan haberdir
Aynen, aksi taktirde hem Osimhen hem de J. David elden kacacak.Bu tarz kulüpler çok bekleyen kulüpler değil isterlerse direk alırlar bu bütçelere sahipler ancak Osimhen transferi bir an önce olumlu olumsuz sonuçlanması lazım.
Paqueta takası gelir mi?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Liverpool en cok cekindigim takimdi ,ismi cikti ufak ufak.Liverpoolun wirtzden sonra satış yapmadan bonservis vermesi zor hele bide maaş konusu var tabi
dostum lpoolda arsenalda nasıl oynasın barış görebileceği max westhamGideceksen liverpool,arsenal gibi kalbur üstü takımlara git bari.West ham ne.Vitrin olsun diye de gidilecek bir takım değil bence.
Oralarin oyuncusu degil Baris bunu hepimiz biliyoruz, ne Arsenal ne de Liverpool gibi takimlar almaz onu. West Ham yine fena degil onun icin eger dogruysa tabi.Gideceksen liverpool,arsenal gibi kalbur üstü takımlara git bari.West ham ne.Vitrin olsun diye de gidilecek bir takım değil bence.
Telefonu tek elle kullanmayin
naptın rtaş, leao tek başına 75+ m euro. hayallerden dönelim artıkSane....Bernardo....Leao
................Osimhen
Yunus.....Sara......Barış
................İcardi
şöyle birşey planlanıyır sanırım