- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.229
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence olabilir osiyi karalayıp gelen her teklifi reddet yokuş yap demiş olabiliriz ama Buda risk işte kafasına yatan bir teklif gelir giderosimen stratejisi bonservis farkını hanesine yazmak olabilir mi?
ALLLAAAAAAAHHH 16:00 BASKIN YAYIN
ALLLAAAAAAAHHH 16:00 BASKIN YAYIN
Ben martineze bos yere mi gelebilir dedim yanı,bu dingil beni de yakıyo.hosaf samiyen'Samiyenhaber'in bu sene bilerek (ya da bilmeyerek) kesinlikle karavana isimler verdiği kanaatindeyim. Bu sebeple yazdığı hiçbir ismi gerçekçi bulmuyorum.
Transfer haberlerini belirli periyotlarla, sadece yurt dışı kaynaklarından takip etmek, en sağlıklısı bence.
Bilerek yapıyor hedef şaşırtıyor geçen sene isimleri verince hep zora giriyordu açıkçası böylesi daha iyi zaten bittiği an direk dış basında çıkıyor.'Samiyenhaber'in bu sene bilerek (ya da bilmeyerek) kesinlikle karavana isimler verdiği kanaatindeyim. Bu sebeple yazdığı hiçbir ismi gerçekçi bulmuyorum.
Transfer haberlerini belirli periyotlarla, sadece yurt dışı kaynaklarından takip etmek, en sağlıklısı bence.
Bence aralarda ciddi ilgilendiğimiz isimlerde var ama çok fazla isim atıp kafa karıştırıyor olabilir bu arada bence yönetim buchi labayada ufak ufak aktarıyor bişeyler'Samiyenhaber'in bu sene bilerek (ya da bilmeyerek) kesinlikle karavana isimler verdiği kanaatindeyim. Bu sebeple yazdığı hiçbir ismi gerçekçi bulmuyorum.
Ter stegen alıyorsun 5 milyona gelip oynamazşaka mı bu abi, kaleciye bu kadar para mı verilir
ne zaman açıyormuşHaluğa para lazım heralde yayın açacağına göre![]()
Tüm isimler doğru, transfer süreçleri de tam olarak böyle ilerliyor, aynı anda bir çok oyuncuyla temas kuruyorsun, bir noktada bitmeye yakın olanlar arasından karar verip onla mesafe katediyorsun.'Samiyenhaber'in bu sene bilerek (ya da bilmeyerek) kesinlikle karavana isimler verdiği kanaatindeyim. Bu sebeple yazdığı hiçbir ismi gerçekçi bulmuyorum.