Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.576
- 2.471
- 1.938
Bence İlkay.Hakan eğer milli takımda oynadığı gibi oynarsa bizdede Hamit in son yılları gibi olur.Soylemedi demeyin.ewt
ilkay mı hakan mı
sual bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence İlkay.Hakan eğer milli takımda oynadığı gibi oynarsa bizdede Hamit in son yılları gibi olur.Soylemedi demeyin.ewt
ilkay mı hakan mı
sual bu
Totem oldu bu avatar
bu şekilde daha fazla kazanıyordur. istediği kulüple çalışma şansı da var.gardiyi birileri alıp sportif direktör yaparsa çok küfrederim NET
inzaghi istiyor zaten, haka ayrılırsa oraya gider. bonservis beklentileri de 35-40Hakan'in suan buraya gelme ihtimali sifir. Zaten kendisi de Inter'de mutlu ve daha 2 yil kontrati var. Iyi de maasi var. Bugun Inter saliyorum dese 20 milyon eurodan fazlasini alir yine.
Seneye ama sansimizi denemek lazim, tabi yeni kontrat falan yapmazsa.
Onun ilacı Kemerburgaz suyu.Hala sakat herif. Once bir sagligina kavussun sonra bakariz.
![]()
Real Madrid hit by third defensive injury this week as Alaba ruled out for season
Real Madrid have confirmed that David Alaba has suffered a tear in the internal meniscus of his left knee, ruling him out for the rest of the La Liga season.The Austrian defender becomes the third Mad...ca.sports.yahoo.com
Hayır genel söyledim .GS yi nereden çıkardın Alper?Dzeko bizde miydi?
Yalnız hakan'da hep bir cimbomda oynama aşkı vardı. Yeter artık bırakın beni demiş olabilirİlkay.cunku interliyim ve haberleri takip ediyorum.interin calhanoglu ile bi derdi yok
Yoksaa
Demesin seneye interin çok maçını çözerYalnız hakan'da hep bir cimbomda oynama aşkı vardı. Yeter artık bırakın beni demiş olabilir
Onun ilacı Kemerburgaz suyu.
Bizde kalsa 4.5 alirdi yazdin? Biz derken biz kim oluyor?Hayır genel söyledim .GS yi nereden çıkardın Alper?
Dk kulüpler şampiyonasından sonra alevlenir o gündem.İlkay ne zaman geliyor.
Bizden görev istediğini ima etmişti röportajında. Bazı menajerler bir noktadan sonra kariyerine sportif direktör olarak devam etmek istiyorbu şekilde daha fazla kazanıyordur. istediği kulüple çalışma şansı da var.
o tip bir işi hiç bir kulüpte kabul etmez bence.
30 isteyemez bence. 31 yaşında çünkü, avrupadan kimse vermez o parayı