- 31 Ağustos 2021
- 69.784
- 49.943
- 3.258
Ceket yaka acik wall street borsacisi tripleri fazlasiyla hakediyorda...o kadarını haketmedi şuan. Zaha transferini ilk bilen adam sonuçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceket yaka acik wall street borsacisi tripleri fazlasiyla hakediyorda...o kadarını haketmedi şuan. Zaha transferini ilk bilen adam sonuçta
seni tanımıyor bunlar galibaBu ne abi alsancak gs store’a sane tisörtleri gelmemis temmuz’da gelecek diyorlar
Nasil magazacilik bu
Online magazacilikBu ne abi alsancak gs store’a sane tisörtleri gelmemis temmuz’da gelecek diyorlar
Nasil magazacilik bu
bi bakayım dedim elemanın avatar yardıkardes forum forumfb herkese acık sekılde okunabılıyor
kendılerını tebrık ederım bu kararı aldıkları icin
Bissouma iyi topçu. Yanlış hatırlamıyorsam bu sene çok maç kaçırdı. Kesinlikle isterim BissoumaLeminaya 20+ teklif falan varsa (inanmıyorum) hemen satarım. Bissouma’yı alırım
Nobetleri cok yavas akıyor ustadkardes forum forumfb herkese acık sekılde okunabılıyor
kendılerını tebrık ederım bu kararı aldıkları icin
OB bu dizilimle oynamaz.
İcardi biraz daha 10 gibi oynar zaten Osiyle oynattığı gibiOB bu dizilimle oynamaz.
4-2-1-3 devam.
Doğru, Mimovic aldılar ama artık noname adamları görmeye tahammül edemez diye taraftar kurtulmaya bakıyorlar. Walker gibi veteranları getirip hiç değilse seçimi garantilemek isteyecektir AK. Emekliliği yaklaşan 2-3 isim mutlaka getirirler medyada yarıştırmak için.Fb'ye elbette birileri gelecek.
Sonuçta dünyada (sadece parayı ön plana koyan) onlarca topçu var ve Fb'in neredeyse ilk onbirinin 9'u değişecek.
Özellikle hücum hattını komple yenileyecekler.
Bu minvalde, 35.5 yaşında sağ bek almaları, ismi ne olursa olsun benim için ok'dur. Süper lig'in 17. haftası oynanırken, 36 yaşında olacak o adam.
Umarım yapacakları diğer transferler de benzeri olur.
Hadi on numara bölgesi falan olsa neyse de, özellikle en çok dinamizm isteyen mevkilerden birine bu tipte kadayıf bir oyuncu almaları, hala sadece isime ve kariyere baktıklarının, akıllanmadıklarının bir göstergesi bence.