Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sami dışında kimse gitmek için idmana çıkmayan ve bonservis pazarlığında elimizi zayıflatmaya çalışan boeye aynı tepkiyi göstermiyor mesela

çünkü adı ahmet mehmet filan değil

kolayca tepkileri okuyup anlayacak biri değil
yurt dışında seni çok mu hor gördüler Emreeee. Boey dediğin adam rekor kırıp 35m kazandırdı kulübe. İlkay henüz bir getirisi yok.
Bu senenin en fail transferlerinden biri de Ahmed ama Cuesta itin bir tarafına sokuldu, Yarısı bile yapılmadı Ahmed e misal. Ona ne diyeceksin?

yurt dışında seni çok mu hor gördüler Emreeee. Boey dediğin adam rekor kırıp 35m kazandırdı kulübe. İlkay henüz bir getirisi yok.
Bu senenin en fail transferlerinden biri de Ahmed ama Cuesta itin bir tarafına sokuldu, Yarısı bile yapılmadı Ahmed e misal. Ona ne diyeceksin?

o da cuestadan çok hatip ile ilgili

Adam city efsanesi mertens'ten de daha üst seviye topçu. Türk diye millet kıymet vermiyor, brezilyalı olsa halay çekerlerdi. Algı böyle birşey işte
Ilkay teknik olarak Mertens'den üst seviye olabilir Mertens'in fizik kalitesi Ilkay'in çok üstündeydi. Ilkay temposuz ve agirlasmis durumda; City'de çok sure buldu, bizde rahat oynar demek çok ezbere bir yorum.

ilkaya tabiki itiraz edilmemeli

sırf yabancı değil diye boklanıyor
Çok tiki-takacı değil mi ya? Bizim gibi top oynayan takımlarda pek iş yapmıyor bu tarz sporcular. (Ya da bana öyle geliyor).

Ha ben futbolun matematiğinden pek anlamam. Oyuncu profillerine göre oyun şekillenir kafamda. Ona göre yorumlarım. O yüzden mesela Lemina gibi spesifik özellikleri olan topçular (fiziksel mücadele, dripling) daha cezbedici gelir bana her daim.

Belki de yanılıyorumdur ve İlkay feci fayda verecektir. Bilemiyorum Altan.

o da cuestadan çok hatip ile ilgili
1749836208342.webp

sane - icardi ikilisini izlemek istiyorum tam da şu an

Bir ara istediğimiz Clauss 3 gol 10 asist yapmış, Frank da galiba iyi istatistik yapmıştı hatta Lyon'dan aldığımız da fena değildi.
Galiba bunlar hep 18 - 19 yaşındaki genç kanatlara ve beklere karşı oynadıkları için tecrübeleriyle istatistik kasıyorlar

Osimhen olmuyorsa bok pusur heriflerle vakit kaybetmeye gerek yok..Neticede İcardi gibi bir herif var elimizde yedegi de Morata hala.. Biz gidip bunlardan iyisini getiremeyiz haa illa alacaksa noname genc bir afrikali denenebilir..
Ozellikle Sane'nin gelisi olasi İlkay-Bernardo transferi ve yunusun saglikli bir sezon baslangicini dusunursek gecen yila oranla oyunumuzu cok daha yukariya tasiyabiliriz..Osimhenin veya X birinin bireysel gayretine muhtac kalmayiz diye dusunuyorum...

Bence Osimhen haric diger forvet isimleri kolpa gibi bizimkilerin en fazla 3. Forvet ayarinda birini alacagini dusunuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt