Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.750
- 76.925
- 4.218
Geniş kadro olarak yazdım maç sayısı çok olacağı için hepsi oynarhakan yedek kalmaz
ilkay kalır o kalmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geniş kadro olarak yazdım maç sayısı çok olacağı için hepsi oynarhakan yedek kalmaz
ilkay kalır o kalmaz
Ouv unuttugum adama bak listede adi olmasina ragmen.Kesinlere Cuesta ekleyelim mümkunse dostumm
Sanki icardi ediyordu da messi etmiyordu gibime geliyorZaten takip ediyordu benim bildigim
sen beğenir misin hakanı sümerimhakan deli taklidi yapmadıkça zaten alamayız da geçen sezon avrupanın en formda 5 orta sahasından biri hakkında yapılan yorumlar falan nedir ya utandırıcı videolar gibi.
Yemleme geçen senelerden farklı hareket ediyor kafa karıştırıp hedef şaşırtıyor.bu arada geçen transfer dönemlerinde gazeteci ve yöneticilere yükleniyordu herkes isimler ortada diye
bu samiyen habere niye tepki yok bu durumda
yoksa eleman yemleme mi yapıyor
Duydum ama zor yinedeSamandıra’nın kalbinden![]()
Evet oyle de olabilirdi, tam hatirlamiyorum.Sanki icardi ediyordu da messi etmiyordu gibime geliyor
Samandıra’nın kalbinden![]()
sen beğenir misin hakanı sümerim
Bu sene kolpacıların anahtar kelimesi heralde şartlarını sordu olacak
Kırk tane isim sallıyorlar şartlarını sordu diye
Bu sene kolpacıların anahtar kelimesi heralde şartlarını sordu olacak
Kırk tane isim sallıyorlar şartlarını sordu diye
dün de yazdım. ben bariz böyle olduğunu düşünüyorum. bu sene farklı bir taktik izleniyor.bu arada geçen transfer dönemlerinde gazeteci ve yöneticilere yükleniyordu herkes isimler ortada diye
bu samiyen habere niye tepki yok bu durumda
yoksa eleman yemleme mi yapıyor
2 Copa Amerika, 1 Dünya kupası sahibi kaleci mi overrated ?overrated diğer bir oyuncu da kaleci martinez sanki
bence öyle 20-30 milyonluk bir herif değil bu yaşta