Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'i severim ama geri almak suan icin mantikli degil, yani o kadar paraya sat simdi Bayern de enayi degil tabi, onlarda minimum zararla elden cikaralim diyordur. Gidip 20 kagit vereceksek ne anladim o zaman bu satistan ustelik 3 milyon euro maas beklentisi de olur simdi.

Git ya genc bir scout transferi yap, yok tecrubeli biri olsun diyorsak yabancilardan Semedo olabilir, yerlilerden Zeki Celik falan cek hic ugrasma daha fazla.

Hem genc hem kendini kanitlamis biri lazimsa ve oyle 20 kagit vermeye goze aldiysak Celta'dan Mingueza'yi al en azindan para vermeye degsin.
Mukiele deyip vinliyom amirim

Herkes duyumcu oldu bir anda, dur bende twitter hesabi aciyorum aksama birsey dusunup haber verecem size.

Sonra Buchi Laba'dan firca yemeyin ama.
Şahsen duyum işlerine 2 defa girdim bugüne kadar

Biri Robinho türkiyeye gelcek dedim herkes kıçıyla güldü ondada cicinhoyla beraber Sivasta oynayan Türk sağ bek vardı arkadaşım onun yedeği, ondan almıştım haberi.

Diğeri de bu sane olayı onu da 2 hafta önce yazdım fb alcak diye, onda da içerde ali nin şirketlerin birinde çalışan arkadaşım var o söylemişti.

Diğeri de bu.

Bakalım hayırlısı. Osi kalmassa Lukaku haberleri düşerse o zaman çıkar ak koyun kara koyun 😃

Benim duyum işlerine 2 defa girdim bugüne kadar

Biri Robinho türkiyeye gelcek dedim herkes kıçıyla güldü ondada cicinhoyla beraber Sivasta oynayan Türk sağ bek vardı arkadaşım onun yedeği, ondan almıştım haberi.

Diğeri de bu sane olayı onu da 2 hafta önce yazdım fb alcak diye, onda da içerde ali nin şirketlerin birinde çalışan arkadaşım var o söylemişti.

Diğeri de bu.

Bakalım hayırlısı. Osi kalmassa Lukaku haberleri düşerse o zaman çıkar ak koyun kara koyun 😃
Yok sana degildi lafim, su twitterdan burada paylasilan duyumcular icin diyordum hic bilinmedik kimin ne oldugu bilinmeyen adamlarin sozde 'haberleri'.

Baris da boey gibi olur. Barisi 30a sat, yerini doldurmak icin 20m harca ama doldurama, baris avrupada yapamasin ve 20ye geri al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt