Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.867
- 20.833
- 1.848
sen yap ben değiştiririmÜstat bu avatardan sikildiginda haber verir misin ben kullanacağım. Çok seviyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen yap ben değiştiririmÜstat bu avatardan sikildiginda haber verir misin ben kullanacağım. Çok seviyorum
yuh lan
Sane nin mevkisi ne
Sağ-sol forvet ahbertSane nin mevkisi ne
Bence haber yalan zaten de olursa anca böyle olur. Kabul de ettirilebilir Hakan Ç'de çok büyük yıldız sonuçta.Ben sponsor olsam kabul etmezdim bunu
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmaz üstat şuan zamanı var dahasen yap ben değiştiririm
Sağ-sol forvet ahbert
Kesinlikle almamalıyız daha dinamik alınacaksa bernardo ve ya ilkay makul hakan şuan gerçekten gereksiz oyun yavaşlatıyor ve serbest vuruş dışında bize etkisi olmaz gibi bişey şampiyonlar ligi için bence daha dinamik ya da dediğim gibi ilkay ve ya bernardo olursa kaficalanoglu gibi bos bir topcuyu almayiz ins
finalde de casper gibi takiliyordu sahada
ayagi temiz olmasa hicbir yerde barinamaz
saranin daha gelismis hali herif resmen
Cop ha? Adi Hakan Muller veya Hakan de Jong olsa tapardiniz.Hakan kim yav? Cöpün önde gideni
Bayern'de %45 sağ kanat, %45 sol kanat, %10 10 numara oynamış gibi düşün renkdaş.Sane nin mevkisi ne
yapma hocamHakan kim yav? Cöpün önde gideni
Hakan'ı severim ama bu yazdığın doğru.Hakan bizim oyuna gidecek bir adam degil. Son sene de berbat oynadı inter kitleyecek yer arıyor uzak durmak lazım
aferdersiniz de tassak mı geciyosunuz ya
10m ne lan calhanogluna mak. 3 eder.
Şahsi fikrim solda daha iyi oynadığı yönündeortada da oynamış
imparokan heralde ideal posyonunu tesbit edecektir Zanenin
Ağlattınsen yap ben değiştiririm