Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Zaten duyumu bile arapça vermişlerCok para verdiğimizden bize zengin arap kulübü çekiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten duyumu bile arapça vermişlerCok para verdiğimizden bize zengin arap kulübü çekiyorlar
Tam tersi dünyanın en overrated orta sahası olabilir ayağı sert, iyi pasör ve müthiş duran top kullanıyo bunun haricinde bir numarası yok. Bizim oyuna bir şey katmayacağı gibi orta saha dinamizmini 2 kat geriye çeker asla alınmamalıHakan kadar kücümsenen baska topcu görmedim. Herif harbi underrated.
Dostum feramuzu unutmanı yakıştıramadımzengin bir velet olarak doğup bizi seven iki adam tanırım bir kewell birde elmander
onlarda muhtemelen anadan babadan halkcı eğitim almışlardır
milli takımda beğeniyor musun hakanı?
çok para 27 sinde filan olsa neyse.hakan 20 milyona biter
Geçen sene attığımız gollerin yarısı duran top %30u da osimhenin hayvani çabası.Tam tersi dünyanın en overrated orta sahası olabilir ayağı sert, iyi pasör ve müthiş duran top kullanıyo bunun haricinde bir numarası yok. Bizim oyuna bir şey katmayacağı gibi orta saha dinamizmini 2 kat geriye çeker asla alınmamalı
Valla kusura bakmada o devirler eskide kaldı o potansiyelli adamları büyük kulüpler 16 17 sinde kapiyorlar hemde çılgın paralara30 milyona 18 yaşında patlama yapacak 3 tane kante bulursun. Komple osyi yeniden yaratırsın. Kendine gelsinler. Güney amerikada hayvan gibi herifler var.