Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in genel hali (Zaniolo gibi...) Galatasaray formasını küçük görür, giymekten utanır, burayı bir sıçrama tahtası görür gibiydi...

Kendisine, Berkan ile birlikte Cringe hareketlerle Fransızca Rap Müziği dinlemeyi diliyorum..

Ama kronik sakatlığına istediği yerde devam edebilir, ben istemem..

Jelert wolfsburg kap gelse de nefes alsak biraz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasaklı kaynak

Açıklamaya bak Doğan Avcıoğlu'na çevirdi bizi.

GbfgsmFbIAEcxxC.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakanın menajeri Türkiye ye geliyor diyorlar ama o menajer ayni zamanda petrovicin de menajeri belki kaleci için geliyordur

Kaan daha geçen uzun süredir görüşmediğini açıkladı. Bunun üzerine yaptığı habere bak.

Zamanında Loic Remy kolpasını sıktığında Keita gelince ama takımı Fransadan siyahiyi tutturdum demişti.

O zamanlar insanları yemek kolaydı, sene 2025 oldu bu hala aynı kafada.

sağ bek transferi bence en sona bırakılabilecke bir transfer

boey makul bir fiyata gelmiyorsa bekleyelim belki bir şeyler çıkar yine

önce şu kaleci, osimhen, orta saha ve sonra stoperi halledip sağ bek için bekleyebiliriz
Jelert'in gittiğini varsayıyorum. Şu an Sallai, Frankowski ve Kaan var orada oynayabilecek. Bence de acil değil. Hatta Frankowski'nin durumuna bakıp öyle karar vermek daha doğru olabilir.

Kaleci
Sağ Bek
Stoper
10 numara
Osimhen

Osi dışında 4 mevkiye nokta atışı takımı sahiplenip üst düzey performans verecek isimler şart CL için.

Adaylar için sıralamam

Kaleci

1. E. Martinez (A.Villa)
2.D.Petrovic (Chelsea)
3.Ter Stegen (Barcelona)

Stoper

1. Lucumi (Bologna)
2. Pavard (Inter)
3. Pavlovic (Milan)
4. Laporte (Al Nassr)
5. Tuta (E.Frankfurt)

Sağ Bek:

1. Boey (B.Münih)
2. Dumfries (Inter)
3. Mukiele (PSG)
4. Thatchoua (Verona)
5. Sildillia (Freiburg)

10 Numara:

1. Millot (Stutgart)
2. İlkay (M.City)
3. Asensio (PSG)
4. Nkunku (Chelsea)
Kaleci: 2
Stoper: 1/3 /Alexandro
Sag bek: 2/3/4?
10: maliyete gore

Forumdaki postlarda yazilan yorumlara gore, yoksa hicbirini adam akilli izlemedim

Stegen 3m net alıyomuş Barcadan gayet uygun. Sakatlık yaşamadan önce bence Courtoisle birlikte dünyanın en iyi kalecisiydi yaşı da daha 33 fırsat transferi olur gibi duruyor

normalfe pozitiftim ama galiba türkiyeye geri gelmek için 4-4,5 civarı maaş istiyormuş ki bence sağ bek için gereksiz meblağ

sağ bek şu an aciliyeti görece düşük bir yer aeleye etmeye gerek yok

ağustosun sonuna kadar bile beklenebilir fırsat için

kiralık çıkar, gözden çıkarılan olur, sorun yaşayan olur
Bence olası değil, orada brüt 3 falan alıyor, gidip de 3 katını bizden isteymez.

Stegene ne kiralik icin ne de bonservisi için para vermeye gerek yok. Adamlar kurtulmaya çalışıyorlar beleşe alirsin. Bizimkiler kerizlik yapmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt