Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da aşırı ezbere bir yorum Cengizhan. Bir sistem yok ne demek? Oyuncularımız çıkıp kafasına göre oynuyor mu sence?

Şu videoyu izleyebilirsin mesela;

Bence sen ezber yapıyorsun trabzona alanya bile 5 atıyor.. alkmar maçlarında maç bitsin diye dua ediyorduk amaç CL ise o pres gücünü yapamayız hakanla buda benim görüşüm.. ben hakana kötü demiyorum bize uymaz diyorum kendi fikrim bu..

Duranı al hilal alsin hiç mi kafaları basmiyor

Leminaya niye salladin şimdi anlamadim rtaş

Lemina'ya sallamıyorum. Ama Hakan Ç. gibi bir oyuncuyu alma ihtimalimiz varsa, Hakan'ı beğenmemezlik yapmak ve bir yandan Lemina'yı veya Sara'yı övmek tuhaf.

Aralarındaki kalite farkını, seviye farkını anlatmak için sadece Hakan'ın kariyerine, yaptıklarına ve hala yapabildiklerine bakmak yeterli.

Hakan üclünün önünde 6 No olarak son senelerde World Class seviyesinde takilirken, bizimkileri umarim gidip +15 milyon ve 7-8 milyon maas verip herifi zorla 10 No yapmaya calismaz...

Hakan üclünün önünde 6 No olarak son senelerde World Class seviyesinde takilirken, bizimkileri umarim gidip +15 milyon ve 7-8 milyon maas verip herifi zorla 10 No yapmaya calismaz...

okan buruk öyle bir futbolcuyu 10 numara oynatacak son insan falan. bernardo silva bize gelse 2 sene sonra 6 oynar muhtemelen. en iyi olduğu konular bunlar zaten aksine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt