Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4. Senesine girerken plansiz, programsiz bir transfwr sezonu daha gorursem kalayi basarim. Bu sene yaptigimiz, yapacagimiz transferler "Şanimiz yurusun" transferi olmasin artik. A planin olmuyorsa umarim B, C plani vardir.

BU İcardiyi kotulemek degildir olayi yanlis anliyorsunuz..Gecen yil dedigim donem Osimhene top mu geldi Allah askina adam ekmegini tastan cikardi gol atsin atmasin inanilmaz faydali oldu oyun tarzi sebebiyle..

Daha iyi bir oyun oynayan takimda İcardi net daha cok gol atar Osimhenden hatta yerine gore Osimhene tercih de edersin..Bizim gecen yilki sampiyonlugun yarisi osimhendir sahsi fikrim
Oyuncu değiştiğinde oyun da değişiyor hocam. Osi çok etkili oldu ama Osi yerine İcardi olsaydı farklı oyun olurdu.

Citynin 2 mac tekrarini izledim biri 2-2 biten Arsenal maciydi.. İlkay catir catir top oynuyordu sene basi Kyle Walker da 11deymis dikkatimi cekti..
Bizim icin ihtiyac acisindan calhanoglundan daha ihtiyac.. bernardo ve hakana gore de maliyet olarak cok daha uygun olur en azindan bu iki isim gibi 20-30 milyon bonservisi olmaz.. 2 sene faydalaniriz gibi geliyor

İlkay işi olacaksa da uzun süreç olur. Hatta ben kaleci haricinde uzun bir süre hareket beklemiyorum bizden.

Oyuncu değiştiğinde oyun da değişiyor hocam. Osi çok etkili oldu ama Osi yerine İcardi olsaydı farklı oyun olurdu.

İlk sampiyonluk İcardi-Kerem(Hele son 7-8 mac bu ikili aldi)
İkinci sampiyonluk Mertens-Baris
Son sampiyonluk Osimhen .. Yanina yazacak isim bulamiyorum sakatlik belasi olmasa net Yunus derdim ama o da sezonun bir kismini sakat ve etkisiz gecirdi..

Hucumcular acisindan yazdim yoksa ilk sezon Apo- Boey son sezon Toreira -Davinson falan cok ekstra oynadi

Hakan calhanoglu nu beğenmiyorum bizim takıma İlkay daha çok lazım .
Lemina torrera önlerinde İlkay olur .

Hatipoğlu isot atmak suretiyle yoğurarak Okan Bey'i çiğköfte yapıp yedirecekse, saflarında yer alırız

eskiden ilkayı istiyordum artık ne hakan ne ilkay ikidinide istemiyorum

bomboş haberler

biz osimhen haberi istiyoruz

gündem paso bu ikisi
açıkcası bu gündem midemi bulandırıyor

Napoli John Duran ı biz Osimhen i fb de Abdurrahman Baba yı alsa çok tatlı olacak

Gerard Romero: The news of Stegen's agreement with Galatasaray seems strange.

Barcelona has no knowledge of this.

I don't currently see Türkiye as a suitable destination for the Stegen family, even though we know they have money and Galatasaray is spending huge sums.

I think if Stegen leaves, he will look for a closer club, not Türkiye, but a league with a higher

Hatipçiye bak şimdi dde okan buruk'u hedef yapmaya karar vermişler. Okan buruk tarafı ne demek adam takımın hocası böyle haber mi yapılır.

Bu herifin cidden yasaklanması gerekiyor. Bundan haber alacağıma kafamı kuma gömer gezegenle bağımı koparırım daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt