Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan pres yapar ya gelirse en azından 1-1.5 sene yapabilir fiziksel olarak.

Taraftarı olduğu takıma gelecek o açıdan da olumlu.

Ama, büyük ama maliyet çok olur ve bana göre 1 sezon dışında performansı düşmeye başlar.

Bonservisi olmadan gelse herkes ister.

Ama takımda

Torreira
Lemina
Hakan
Sara

Dört orta sahayı nasıl oynatırız birini yedek bırakıp, ya da 10 numarasız hücumdan vazgeçmeden tartışılır.

Hakan Çalhanoğlu oyun kurucu , çalışkan ve zeki orta saha. En sevdiğim stil.
3-4 sene üst düzey katkı verir.

Hakan'ı inter kaça bırakır ki istiyoruz anlamadım. Sara mı satılıyor?
Rotasyonu genişletiyoruz geçtiğimiz senelerdeki hatadan dönüyoruz.

A seviye çıkıp C seviye oyuncu girince takım darmaduman oluyor bu sene bunu engellemiz lazım giren çıkan sonrası oyun temposu hiçbir şekilde düşmemeli.

İnterin oyun planı kanat beklerinin ve forvet oyuncularının topsuz koşuları üzerine olduğu için Hakan orda uzun top becerisiyle iyi performans gösterdi ama bizim sistemde artı yazacağı tek yer duran toplar olabilir onu da kullanacak elimizde Sara gibi bir silah var zaten.

Bassey
Badiashile
Jose Cordoba
Abakar Sylla
Pavlovic
Niakhate
Sikou Niakate
Otavio
Lucumi
A.Ribeiro
Dardai
Nsoki
Zeze
İsaak Toure
Opoku
Brassier
Mawissa
Doumbouya
Davis Bautista

Güney Amerika'dan daha yazabilirim
Daha iyi kısmı okey de bunların yarısından çoğu salisudan 2 kat pahalıya mal olur.

Hakan pres yapar ya gelirse en azından 1-1.5 sene yapabilir fiziksel olarak.

Taraftarı olduğu takıma gelecek o açıdan da olumlu.

Ama, büyük ama maliyet çok olur ve bana göre 1 sezon dışında performansı düşmeye başlar.

Bonservisi olmadan gelse herkes ister.

Ama takımda

Torreira
Lemina
Hakan
Sara

Dört orta sahayı nasıl oynatırız birini yedek bırakıp, ya da 10 numarasız hücumdan vazgeçmeden tartışılır.
Leminayi yedekte birakacagiz sanirim

Muslera'nin birakacagini iki senedir bildikleri halde hic bir hazirlik yapilmamis olmasi Avrupa seviyesinden hala isik yili uzakta oldugumuzun ispatidir.

Rotasyonu genişletiyoruz geçtiğimiz senelerdeki hatadan dönüyoruz.

A seviye çıkıp C seviye oyuncu girince takım darmaduman oluyor bu sene bunu engellemiz lazım giren çıkan sonrası oyun temposu hiçbir şekilde düşmemeli.
Abi o ayrı, Hakan ne kadara oynayacak rotasyon genişlesin. Sara yatırım yaptık onu mu hiç edeceğiz, en fazla para kazanabileceğimiz iki üç oyuncu kaldı Barış-Sara-Yunus vs. Bilmiyorum Hakan makul gelmedi bana. Ha İlkay gibi bonservis vermeden alabiliyor olsak zaten yani...

İnterin oyun planı kanat beklerinin ve forvet oyuncularının topsuz koşuları üzerine olduğu için Hakan orda uzun top becerisiyle iyi performans gösterdi ama bizim sistemde artı yazacağı tek yer duran toplar olabilir onu da kullanacak elimizde Sara gibi bir silah var zaten.
şampiyonlar liginde topun hızlı kullanılması ve barış ile osimhen gibi iki koşu canavarını besleyecek oyuncu olmaz mi

Abi o ayrı, Hakan ne kadara oynayacak rotasyon genişlesin. Sara yatırım yaptık onu mu hiç edeceğiz, en fazla para kazanabileceğimiz iki üç oyuncu kaldı Barış-Sara-Yunus vs. Bilmiyorum Hakan makul gelmedi bana. Ha İlkay gibi bonservis vermeden alabiliyor olsak zaten yani...
Hedefler büyükse zaten rotasyon minimum 18 kişiye çıkmalı en önemlisi orta saha geçen sene Lemina veya Torreira'ya sezon içi bir şey olsa muhtemelen şampiyonluk işi bile sıkıntıya girerdi.

Sara formsuz döndü Allah korusun bir kayıp daha versek Demirbay'ın halini Göztepe maçında gördük Allaha emanet gidermişiz.

Bu sene 50-55 maça çıkacaz herkes bol bol süre alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt