Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Akın:

Hakan Çalhanoğlu ile konuştum. Galatasaray ile anlaşmışlar.

1750015376200.webp

Umudum Inter beleşe almıştı Hakan ı kolaylık sağlarlar bence ama Hakan gelmek istiyor mu ?
sevgili aziz ,
dun veya bugun bi baslikta mesajim olmustu . <- >
nacizane dusuncem , hakan'in inter de konumuna dair kirilma ani ; zamanlama olarak - cl finali kaybedilisi ile beraber inzaghi nin ayrilisi - .

yerine sezon devam ederken bir oyuncu aldilar rotasyon bazli. o donem italya ligi ilgili basliklarinda deginmistim detayli.

uzerine su sira bir oyuncu daha alacaklar gibi . lazio dan.

bi nevi inzaghi futbolunda yapi tasi ana arter oyuncuyu 30+yas , prime sezonlarini yasiyorken , * $ ederken son duzlukte firsat bu firsat (petrol bolgesi ozellikle) elden cikarma dusuncesi .
bizim yerli haberlerde de (buraya eklenen twitlerden) haril haril ilkay,hakan vs yazdikca , haliyle italyan kaynaklar da kacirmamis durumu , yaziyorlar 30, 40 vs .
alicisi petrol disi da varmis ,artik hangisi olursa mantigiyla . . .

normal gidisatta , hakan dolayli_benim yakindan takip ettigim inter kulubu , inzaghi ayrilmasaydi (cl final kaybedilisi *domino resmen) hakan'i bu tur bir transfer satis liste haberlerine harf bile ima etmezdi .

normal sartlarda - anca radikal bir kararla
( 30+ plus cok oyuncu kadrolarinda oldugundan ) bold bir kadro yapilanmasina genclesme vb karari alarak mikhi, acerbi, hakan ve diger 30+ pluslari yollayip yeni bir plana gecis chivu hoca bazli karar verilseydi -anlasilir bulurdum hakan dan ivedi cikmak istemelerini .

toparlarsak ;

$ dan bagimsiz ; muthis bir hamle olur hakan'in katilisi .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Yav hakana da burun kıvrılmaz be duran toptan falan asar adam her türlü frikiklerden gol atacak adam yok takımda bi Kaan var oda kulübede yedek
Duran toptan gol atar diye adam mı alınır yav.
Sarayı ingiltere seviyesine çıkarsan hakanın atacağı golleri de atar zaten. Herifin çok sağlam ayağı var kullanmasını sağlamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt